Искамe бебе - бременност, моментът на раждането, майчинство, проблемно забременяване и ин витро, осиновяване и приемна грижа
30 Окт 2011, 15:09
alex написа:Ако имах възможност сега да избирам още от началото бих гледала бебето си с многократни памперси. За мен са много добра алтернатива и за малки и за по-големи дечица, има различни видове, размери, бебето не се изрива от тях, както от еднократните памперси и не замърсяват природата.
и аз съм мислила по този въпрос, но колко такива е нужно да имаш, за да не останеш в положението без пелени.
30 Окт 2011, 15:30
Малеее, това с пелените едно време е било кошмар

За памперси на "Памперс", много ясно;)
10 Ное 2011, 15:22
и за мен Pampers Premium Care са най-добрите памперси
17 Ное 2011, 23:31
също така и от Либеро съм много доволна, а и ги предлагат в двоен пакет и идват на сметка
08 Фев 2012, 10:44
Детето ми е на 2г.7м и от първия му ден сме на Памперс!!!
14 Мар 2012, 17:06
И аз съм за Pampers поне докато бебчето не стане на 9 месеца. След това експериментирах и с други марки но от тази останах най-доволна
14 Мар 2012, 17:18
Памперс разбира се, най-добрата и изпитана марка. А сега и в промоции с мокри кърпи излиза много изгодно!
12 Дек 2012, 19:14
Ползвам Памперс Premium Care, но се чудя дали е възможно да сме чувствителни към тях понеже имаме едно упорито зачервяване, което не се повлиява от кремове за подсичане?! Споделете ако и вие сте имали подобен проблем.
19 Дек 2012, 20:19
Пробвахме почти всички видове,най-доволна останах от Пуфис.
30 Дек 2016, 13:26
dobi_kuneva написа:Ползвам Памперс Premium Care, но се чудя дали е възможно да сме чувствителни към тях понеже имаме едно упорито зачервяване, което не се повлиява от кремове за подсичане?! Споделете ако и вие сте имали подобен проблем.
Учудвам се, че има такава реакция, обикновено Памперс са добри и не се получават такива обриви. Но явно бебчето е по-чувствително.