Желая Ви здраве и щастие и все така да помагате на хората

kambanka41 написа:Да наистина нямам по сериозни оплаквания само това,че един ден ми е добре на следващият зле....все още си ги имам прескачанията,но не са всекидневни,по слаби са,лошото ми качество е че съм нетърпелива и искам всичко да минава бързо и все си мисля,че ако бях на бетаблокери досега да бяха минали,може и да греша.Майка ми е здравен работник/мед.сестра/ и понякога шеговито ми казва че съм хипохондричка.Понякога се отчайвам че ще си остана в това положение,нали няма проблем да си увредя сърцето при положение,че си приемам редовно хапчетата.
Желая Ви здраве и щастие и все така да помагате на хората
pepism58 написа:Извинете доктор Досева, забравих да ви кажа, че да също когато се храня след това понякога чувствам това стягане даже някой път си казвам по-добре да не ям.Пулсът ми е нормален между 68.70 там някъде винаги. От известно срвме ми е ниско кръвното 110/70 почти всеки път преди да съм пила хапчето за кръвно. И за гуша съм правила изследвания, казаха ми, че няма нищо.Абе с една дума си мислят, че съм луда. Е добре тогава какво е това стягане.Между другото това стягане го получих след операцията по-често. Преди операцията го имах, но беше рядко когато получавах сърцебиенето тогава ме стягаше и получавах пулс, който достигаше до 200.Сега доктора казва ние това ние тогава излекувахме сърцебиенето да няма продължение, казвам а това стягане от какво е може да е от кръвното казва на сърцето ти му няма нищо.Смешно не могат да ми кажат от какво е. Добре но дори когато ми е ниско кръвното пай ли е причина за стягането. Когато пея и изведнъж прищраква и започват мъките със стягането като, че ли имам чувството че мускула се е свил и ще избухне изведнъж, толкова е непоносимо като че ли не ми позволява да дишам страхувам се понякога мисля си че инфаркт ще получа така му казвам на доктора а той казва скоро няма да стане не се притеснявай нищо ти няма. Моля ви пишете ми ще чакам с нетърпение. И да се извиня, че ви пиша в този час, но сега се прибрах от работа.
kambanka41 написа:Здравейте др.Досева
Вече имам точната диагноза...оказа се че съм болна от Хашимото,препратиха ме към еднрокринолог и той потвърди диагнозата,каза,че в района в който сега живея в Португалия има много болни от тази болест,също така като разбра ,че съм от България каза ,че е много възможно да са последици от Чернобил.Увеличи ми дозата на еутирокса на 100 мг и след месец пак на контролни прегледи,на ехографа жлезата е със все още запазени размери,но структурата е хетерогенна ,груба или уплътнена ,защото думата/grosso/има две значения.И също така има възлести кистички.Майка ми отказва това да бъде точната диагноза,и казва,че това по скоро може да бъде микседем.Но като чета за Хашимото виждам,че не се ликува.Какво да направя -да се прибера в България и да почна някаква алтернативна медицина или да си стоя кротко тук и да чакам да се оправя ,ако това е възможно.Аз все пак имам вяра,че това е нещо временно и ще отмине.
Dr Miroslava Doseva написа:kambanka41 написа:Здравейте др.Досева
Вече имам точната диагноза...оказа се че съм болна от Хашимото,препратиха ме към еднрокринолог и той потвърди диагнозата,каза,че в района в който сега живея в Португалия има много болни от тази болест,също така като разбра ,че съм от България каза ,че е много възможно да са последици от Чернобил.Увеличи ми дозата на еутирокса на 100 мг и след месец пак на контролни прегледи,на ехографа жлезата е със все още запазени размери,но структурата е хетерогенна ,груба или уплътнена ,защото думата/grosso/има две значения.И също така има възлести кистички.Майка ми отказва това да бъде точната диагноза,и казва,че това по скоро може да бъде микседем.Но като чета за Хашимото виждам,че не се ликува.Какво да направя -да се прибера в България и да почна някаква алтернативна медицина или да си стоя кротко тук и да чакам да се оправя ,ако това е възможно.Аз все пак имам вяра,че това е нещо временно и ще отмине.
pepism58 написа:zdrte doktor doseva vseki den otvariam saita i se nadiavam da ste mi pisali no neste. moliavi pishete mi. az vi pisah i chakam da razgledate pismoto mi ogromno izvinenie i blagodaria
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта