Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
17 Юни 2011, 11:11
Имам гастрит и чести проблеми с стомаха,смятате ли че това ще реши проблемите ми?
Може ли Гастроцид да се пие продължително време, а не само 14 дни, има ли опасност за здравето ако се пие постоянно.
26 Юни 2011, 10:37
Ами в листовката на производителя е даден курс на лечение само 14 дни, ако можеше да се приема повече щяха да го впишат. Най-добре се консултирай с лекар, щом като симптомите не са отшумели.
13 Юли 2011, 08:35
Да, по-добре се консултирай. Ако спазваш и добър диетичен режим+ хапчета, оздравяването ще е по-бързо

.
15 Юли 2011, 14:58
Добре е да се лекува човек, докато не е станал хроничен гастрита. Билките също много добре влияят пти хора с такива проблеми.
28 Юли 2011, 16:17
на мен лекаря ми го беше изписал, и наистина ми помогна, много съм доволен.
24 Авг 2011, 16:03
Мен от време на време ми се подува стомаха в продължение на 2 седмици, малко като хапна и почва да ме боли, това дали е гастрит?
09 Сеп 2011, 16:17
Аз понякога имам следния проблем: 3 часа след хранене, коремът ми се подъва, става ми тежко, все едно съм преял преди 10мин. и стомахът започва да ме боли.Незнам дали е от храната но не мисля, по принцип си ям нормална храна-готвена, не някаква суха.
11 Сеп 2011, 17:29
Ами отиди на лекар, иначе как ще разбереш. Ако е това да селекуваш на време.
19 Сеп 2011, 11:07
georgi_78 написа:Аз понякога имам следния проблем: 3 часа след хранене, коремът ми се подъва, става ми тежко, все едно съм преял преди 10мин. и стомахът започва да ме боли.Незнам дали е от храната но не мисля, по принцип си ям нормална храна-готвена, не някаква суха.
И аз съм така, понякога. Мисля, че е при определена храна, която хапвам, но не съм сигурна, не съм ходила и на лекар.
14 Окт 2011, 12:44
Със сигурност, може да е от храната.Много некачествена храна употребяваме в днешно време, която никак не ни се отразява добре