Правят ли се пари от спортни залагания

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Re: Правят ли се пари от спортни залагания

Мнениеот Snejna » 09 Авг 2018, 10:32

Всичко това си е хазарт и той не е нещо , с което да се гордеем, по мое мнение. не бих се съгласила, ако мъжът ми прави така пари, нито аз бих се радвала на такива печалби. Както веднъж печелиш, така и можеш да затънеш.
Аватар
Snejna
 
Мнения: 2566
Регистриран на: 19 Ное 2014, 16:41

Re: Правят ли се пари от спортни залагания

Мнениеот BobbyWagner » 13 Авг 2018, 18:42

Rali_hr написа:
BobbyWagner написа:[url] в този сайт има доста добри стратегии, които ако се следват е възможно да се изкарват пари от залагания. Вярно, няма да са милиони и няма да се печели всеки път, но със сигурност може 1 заплата да се изкара.

Сега, аз разбирам, че ти си дошъл и си се регистрирал за рекламат,а но нека да сме честни, не може никой да спечели една заплата.. :) по-скоро ще загуби доста заплати.


Здравейте, Рали. Нека да сме честни. Предполагаме, че не познавате хора, които печелят от онлайн залагания и за това имате подобно мнение. Но истината е, че има хиляди хора, които изкарват добри пари със залагания по света и в България, което обаче не означава, че всеки може да го прави.

Както във всичко, и в това начинение се иска се определно ниво на умение, търпение и поемане на риск. Идеята не е да влезеш да и залагаш като за последно, а да играеш постепенно и с по-малки залози, докато се научиш. Да бъдеш търпелив и целенасочен, а не емоционален и припрян. Да осъзнаеш, че ще има и лоши дни. Да знаеш, кога да спреш. Тук не промотираме някой да напусне работа и да почне да залага каквото има. Ако някой има афинитет към залозите, може да влезе на сайта ни и да разгледа различни стратегии, които могат да му помогнат да играе по-ефективно. Иначе за рекламата, ние се гордеем с нашия проект и смятаме, че носи стойност за хората, така че ще продължим да го лансираме.

Успехи!
BobbyWagner
 
Мнения: 2
Регистриран на: 05 Юни 2018, 20:05

Re: Правят ли се пари от спортни залагания

Мнениеот Malina » 14 Авг 2018, 10:10

Залаганията са си нещо, което "гъделичка" всеки и всеки обича лесните пари. Няма лошо от време на време с малки залози, защото много хора са се увлекли и са станали комарджии, а то винаги се почва с малкото и постепенно човек увеличава сумата.
Това мен ме притеснява повпече, а дали може да се докара някой страничен лев - със сигурност може, стига човек да има умения и знания, а и огромна доза късмет.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina
 
Мнения: 2270
Регистриран на: 02 Дек 2014, 10:33

Re: Правят ли се пари от спортни залагания

Мнениеот marsu » 14 Авг 2018, 12:47

Както се казва от всичко може да се напрвят пари, стига да си достатъчно добър търсач и да имаш смелостта да го направиш. Аз също не мога да кажа, че съм привърженик на залозите, но с малки залози,защо да не се играе, не се губи нищо. Често даваме пари за глупости, това може да е проедната глупост, която пък да ни даде нещо насреща. Ако това не застрашава семейния бюдже и е в разумни граници, защо да не? :)
Аватар
marsu
 
Мнения: 1183
Регистриран на: 20 Мар 2015, 15:25

Предишна

Назад към Зона за мъже

Кой е на линия

Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 0 госта