Мнения, коментари и въпроси за лекарствени продукти.
25 Юни 2011, 08:37
Втори ден приемам AZAX, понеже ми се беше обострил синузита и имах страхотно главоболие. Като станах сутринта, лицето ми беше много отекло, особено под лявото око. Дали това е страничен ефект, или показва, че имам проблем с бъбреци, или чер дроб? Четох листовката, но не видях подобен ефект...Дали да взема днес третото хапче?
26 Юни 2011, 10:33
Най- добре отидете на лекар по-скоро
07 Юли 2011, 09:30
Някои странични реакции не са описани ж листовките на продуктите. Затова трябва да се наблюдава, при започване на някакво лекарство.
13 Юли 2011, 08:39
Особено при по-чувствителни хора. Но трябва да се псазва и точната дозировка. Понякога алергични реакции це получават и на 5-6 ден от приема на лекарство.
28 Юли 2011, 16:21
Точно за това и преди да приемам каквото и да е се консултирам и с лекаря ,да ми го препоръча, все пак те са по запознати с продуктите и знаят, кои може да предизвикат реакции.
14 Авг 2011, 12:43
Макар, че то много рядко се проявяват тези реакции, но все пак трябва да се внимава.
24 Авг 2011, 16:11
На моят приятел, преди време му изписаха един антибиотик, като прочете възможните нежелани реакции и не го пи
09 Сеп 2011, 16:28
Е то страничните ефекти, си ги пише, но те се проявяват изключително рядко. Макар че на някои продукти, нежеланите ефекти са си направо ужас, като ги прочетеш и настръхваш.
22 Окт 2011, 20:25
Самолечението с медикаменти си е много рисковано. Трябва винаги да се четат дозировки, противопоказания и т.н.
23 Окт 2011, 13:51
При дори и най-малкото съмнение за реакция към даден медикамент според мен е нужно да се обърнете към лекар.