Вие коментирате новините и събитията от страната и чужбина!Имате въпроси за това или онова? Светът е по-различен, когато има поне още една гледна точка.
Правила на форума
Добави отговор

Как изглежда домът ти? Звездите говорят - I част

19 Юни 2013, 10:04

Ако вярвате в силата на звездите, сигурно ще се съгласите с мен, че зодиакалният знак оказва влияние и върху вкуса ни в интериора. В какъв дом ще живеем зависи от предпочитанията и въображението ни, но задължителното изискване е той да бъде съобразен и в хармония с личността ни. Ето как биха могли да обзаведат жилищата си различните зодии, за да се чувстват хармонично в тях…

Овен – Смел, силен и енергичен.
yellow room.jpg
yellow room.jpg (33.56 KiB) Прегледано 3296 пъти
За жилището на енергичния овен са подходящи светлите стени – в бледо жълто, оранжево, синьо и т.н. Овенът е смел, но не се препоръчват експерименти по отношение на мебелите. Правилният избор е лека мебел в класически стил. Цялостният вид на интериора е стилен и приветлив: паркет, ниски масички, разнообразни стъклени аксесоари. Не са необходими завеси или щори, защото слънчевият знак обича светлината.

Телец – копнеещ и търсещ мечтател.
Rustic-Modern-Living-Room.jpg
Rustic-Modern-Living-Room.jpg (28.32 KiB) Прегледано 3296 пъти
Въпреки своята сила и твърдост, Телецът е мечтател. Той често избира романтични решения – малки възглавнички, разноцветни килими, романтични завеси и т.н. Харесва комбинацията на пастелни тонове с лилаво, оранжево и изумрудено. Идеалният интериор за него се вписва в стил Рустика.

Близнаци – мислещи търсачи на приключения.
strange-and-wonderful-living-rooms-stripes.jpg
strange-and-wonderful-living-rooms-stripes.jpg (34.59 KiB) Прегледано 3296 пъти
Променливите Близнаци се нуждаят от дом, който лесно може да бъде променен. Те обичат приключенията, затова биха се възхитили на странни комбинации като модерна стъклена маса и старинна порцеланова ваза върху нея. В дома на Близнака няма място за тежки мебели. Той би избрал само най – модерните и съвременни интериорни съчетания.

Рак – тайнствен и романтичен домошар.
romantic.jpg
romantic.jpg (35.88 KiB) Прегледано 3296 пъти
Девизът на Рака неслучайно е “Моят дом е моята крепост”. Той е домошар по душа и поради тази причина би избрал спокойни, сдържани тонове – синьо, тъмно розово, бежово, кафяво. Тези цветове добре се комбинират със светли полупрозрачни завеси и аксесоари, които фокусират много мечти и спомени – снимки и романтични предмети…

Лъв – щедър, търсещ лукса и благоденствието.
Luxurious-Living-Room-with-Colorful-Furniture.jpg
Luxurious-Living-Room-with-Colorful-Furniture.jpg (28.06 KiB) Прегледано 3296 пъти
Щедрият Лъв ще избере най-скъпата, но в същото време най-ценната, и задължително най – оригиналната вещ. Това може да е изключително ценна ваза –колекционерска рядкост или каквато и да е друга вещ…Няма значение. Лъвът цени лукса повече от всеки друг зодиакален знак. Той предпочита благородните и лесно комбинативни цветове – кремаво и тъмно синьо, бежово и кафяво и т.н.. Типичната атмосфера в дома на Лъва е царствена.

Дева – Умна, съобразителна, критична.
Harmonious Interior Design.jpg
Harmonious Interior Design.jpg (25.02 KiB) Прегледано 3296 пъти
Девите са решителен и практичен, който цени на първо място реда и чистотата. В техните домове ще откриете много симетрия и геометрично форми. Девата има безупречен вкус и никога не би направили погрешна комбинация. В нейния дом цветовете винаги си подхождат безотказно – кремаво, розово, оранжево и кафяво. От идеите на Девите се ражда един минималистичен, но функционален интериор.

Re: Как изглежда домът ти? Звездите говорят - I част

19 Юни 2013, 15:10

Хей...случайно или не, всичко за мен и няколко познати от различни зодии се оказва вярно. :P

20 Юни 2013, 14:24

Девизът на Рака неслучайно е “Моят дом е моята крепост”.
Такива сме си ние Раците. Обичаме уюта, сигурността и романтиката у дома :P

21 Юни 2013, 10:09

Точно това е моят стил. Случайно или не :P сте улучили в десетката.

16 Дек 2014, 10:28

Интересно, не си представям домът ми такъв .. ;)

16 Дек 2014, 11:45

Аз съм лъв и мога да кажа, че наистина обичам да ми е много красиво и да имам такива скъпи неща поне на визия. :mrgreen:

16 Дек 2014, 13:11

Интересно! Ама се чудя, как един Лъв и един Рак ще се разберат за общия си дом? :lol:

16 Апр 2015, 16:49

Опредлено не мога да кажа, че са познали за моята зодия ;)

27 Ное 2019, 14:20

За девите е абсолютно вярно. Поне моят дом е такъв, какъвто го описват тук. Всичко е подредено и си подхожда цветово. Освен това е и функционално. :wink:
Добави отговор
Отиди на страница: