Обсебва ли телевизията: психология на екранната зависимост и как да се защитим

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: Какво е мнението ви за турските сериали или колумбииските?

Мнениеот maminka » 29 Яну 2016, 13:18

penelopa написа:
Krum написа:
Monika_Spasova написа:О, да с Листопад и аз съм попадала в спорове за позицията на бащата в семейството и как всички трябва да се отнасят с изключително уважение към него, за майката нищо не се споменаваше. :roll:

Май Листопад направи най-голямо впечатление на феновете, сега на мода са индийските, майка ми е луда фенка, дори си нагласяме срещите за виждане, според това кой сериал ще дават и по кое време. :mrgreen:

Индийските вече са капката, преляла чашата! Как може по половин час да се гледат героите, без да си продумат и една думичка, а за фон да върви толкова драматична музика, че да ти се отще да живееш!

:lol: :lol: Е това е тяхното кино, по-скоро въпросът е защо ние се поддаваме и гледаме с интерес всичко това, може би защото е друга култура и интересно точно заради това :?: :!:
maminka

Мнениеот qwerryyy » 29 Яну 2016, 13:33

penelopa написа:
Индийските вече са капката, преляла чашата! Как може по половин час да се гледат героите, без да си продумат и една думичка, а за фон да върви толкова драматична музика, че да ти се отще да живееш!

Хахаххахахах МНого си запозната и коя чаша прелива, на търпението ли? :) Сменяш канала и това е ;)
Аватар
qwerryyy

Мнениеот kalinka-kuku » 29 Яну 2016, 15:04

Добре де на вас какво ви пречат, така или иначе телевизията като цяло е абсолютно ненужно нещо, ако не я гледате ще живеете по-добре, така че какво дават там не е от значение, защото не е и интересно. :mrgreen:
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот irka » 02 Фев 2016, 11:18

И аз не гледам телевизия! Цял ден се дзверя в компютъра, че и телевизия да гледам - друг път!
irka

Re: Най-гледан телевизионен канал

Мнениеот roksana » 05 Фев 2016, 14:02

Отказах се тотално да гледам новини, един път в месеца ми е предостатъчно! Вечер за малко си пусна фокс лайф или музикален и това е :cool:
roksana

Мнениеот Lollipop » 05 Фев 2016, 15:19

roksana написа:Отказах се тотално да гледам новини, един път в месеца ми е предостатъчно! Вечер за малко си пусна фокс лайф или музикален и това е :cool:

Аз гледам само бтв комери, особено сегашните комедийни руски сериали са уникални и ги гледам с кеф. :) Мутра по заместване е много добър :)
Аватар
Lollipop

Мнениеот zagrijena » 08 Фев 2016, 13:15

По Кино нова дават добри филми, а не като по бтв или нова да ги повтарят по сто пъти.
zagrijena

Мнениеот asdddwww » 08 Фев 2016, 14:04

zagrijena написа:По Кино нова дават добри филми, а не като по бтв или нова да ги повтарят по сто пъти.

Ми повтарят ги и там, ами понеже програмата е насочена за филми по-скоро и ги повтарят по-рядко.
Аватар
asdddwww

Мнениеот pavleta » 09 Фев 2016, 15:03

Никой не се е похвалил, че гледа "по-особен" канал. :grin:
pavleta

Re: Кои са любимите ви турски сериали и актьори?

Мнениеот roksana » 09 Фев 2016, 15:30

Твоят мой живот ме зариби напоследък :grin:
roksana

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения