Обсебва ли телевизията: психология на екранната зависимост и как да се защитим

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Re: В какви граници телевизията може да е полезна за теб и дете

Мнениеот BeenieGal » 21 Май 2015, 14:59

Според мен детските филмчета се превръщат в проблем, когато друго не може да занимае децата и затова не трябва да стига дотам в никакъв вариант!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот fawla » 21 Май 2015, 15:55

Може да бъде полезна доста, има много образователни филмчета, които учат децата на някои думички на английски, да броят, научават формите, поднесено е интересно и те самите се провокират да отговарят, докато родителите не винаги успяват да ги накарат да мислят.
Аватар
fawla

Мнениеот Monika_Spasova » 22 Май 2015, 09:19

Обичам да гледам телевизия, но за децата май не е полезно, истина е обаче, че много родители оставят децата си да гледат телевизия колкото пожелаят.
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот S_Milenska » 25 Май 2015, 12:10

Има интересни предавания, които наистина могат да са полезни, а и отгоре на всичкото дори и развлекателните предавания са хубави, и филмите! Все пак не може само сериозно да стоим и да вършим разни неща, трябва да имаме и малко удоволствия, нали?
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Rali_hr » 25 Май 2015, 12:19

S_Milenska написа:Има интересни предавания, които наистина могат да са полезни, а и отгоре на всичкото дори и развлекателните предавания са хубави, и филмите! Все пак не може само сериозно да стоим и да вършим разни неща, трябва да имаме и малко удоволствия, нали?

Ние у дома обичаме да гледаме телевизия, децата също гледат добри предавания, не мисля че чак толкова вреди телвизията, ако остава време и за другите неща.
Аватар
Rali_hr

Мнениеот rabotnata pchela » 25 Май 2015, 17:50

Чак пък толкова да се филмирам и да му броя секундите пред телевизора, оставям го моя да гледа колкото си иска, никакви ограничения не налагам.
Аватар
rabotnata pchela

Re: Кои са любимите ви турски сериали и актьори?

Мнениеот S_Milenska » 06 Юли 2015, 11:12

Kaya написа:Не знаех, че има почитатели на турските сериали в нашия форум. Преди години бяха много популярни турските сериали, но сега май не се гледат толкова, а и няма толкова добри истории, както преди. :roll:

Сега индийските са завзели ефира, пък и те не са никак лоши, единственото, което ме дразни е ,че историята там се развива много бавно и глупавичко.
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Mon_ton » 06 Юли 2015, 13:24

Нямам любим актьор но има много които ми харесват, по-скоро всеки ми става симпатичен в някой филм и постоянно се изменя любимия ми актьор. ;)
Аватар
Mon_ton

Мнениеот pana » 03 Авг 2015, 19:37

Доста мои приятели са хлътнали по тези сериали .Аз също гледам упорито но само един Опасни улици . Не зная но турците мисля че с този филм си правят анти реклама .Лично аз подчертавам с дебела черта тази държава никога няма да посетя .Наскоро следях и един филм За русия с любов дори не беше преведен както трябва . Следях го не толкова заради съдържанието му а поради интереса ми към събитията в Турция след първата световна война . Какво да правим като нивото на културата в младите хора е паднало толкова че си запълват времето с блудкави сериали и филми които забравяш на следващия ден. Е телевизията печели от рекламите .Колко още мога да говоря по тази тема .Нашите български филми са далеч по стойностни от който и да е турски филм.
pana

Мнениеот Pipilota » 03 Авг 2015, 19:46

Няма място за сравнение! Но, единственото за мен - ако влагат малко усилие в озвучаването , че да се разбират както турските сериали ще е супер!
kukuvicac
Аватар
Pipilota

ПредишнаСледваща

Назад към Хоби и развлечения