Почти във всеки български дом има телевизия. След като спряха аналоговото излъчване, със сигурност процента на зомбирани хора е намалял. Колко хубаво, нали?
Аз лично съм усетила обсебващото действие на тази кутия , като съм се засичала как стоя и зяпам глупавите реклами за леля Мария, за мен това е шокиращо, защото обикновено не гледам въобще телевизия.

Като малка са ми казвали, както и на повечето- „Не гледай телевизия от толкова близо, ще ти се развалят очите!”, явно това така ми е повлияло, а сега осъзнавам, че не се развалят само очите, но и гледната ти точка, след ясно обявената и насадена ти от медиите, такава.В най-лошия случай опитвам да следя Нешънъл Джиографик или Дискавъри, като гледам да засичам любимите си поредици - Табу, както и Брейн геймс.
А вие, продължавате ли да поддържате този източник на негативи? А какво гледате - новини, предавания от прайм тайма, тоук шоута? А позволявате ли на децата си да гледат телевизия, пускате ли им детско само, за да ви оставят на мира, определяте ли им кои канали да си пускат и кои не?