Къде да намеря хубави мъжки обувки?

Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.

Къде да намеря хубави мъжки обувки?

Мнениеот bojo_kolev » 03 Окт 2013, 11:42

Здравейте, имам голям проблем. Имам спешна нужда от обувки, но не зная от къде да си намеря хубави. Не искам да бъдат от класическите, но искам да бъдат качествени, все пак да не са съвсем маратонки, каквито предлагат по аутлетите, искам някакъв среден вариант.

Прекалено бързо се зададе зимата със студове и дъждове и не успях да реагирам навреме. Разглеждах в сайтовете, но не съм сигурен дали ще си улуча номера, а дори и да го улуча понякога имат практиката да пращат различен от посочения, имам някакви наблюдения от приятелката ми, а и доставката не винаги е много изгодна, ако например идват от САЩ, а ако след това се наложи да ги продаваш, защото не са ти по мярка, вече съвсем се усложняват нещата. :cry:

Все пак, вие поръчвате ли си обувки по Интернет, а и ако не там къде другаде има повече избор от към модели и размери? :roll:
bojo_kolev

Re: Къде да намеря хубави мъжки обувки?

Мнениеот YoLindi » 04 Окт 2013, 13:37

Най-удачният ти избор е Интернет, там имаш най-много възможности при избора на модели и размери, що се отнася до номера, не е толкова голям проблем чичко Гугъл би ти помогнал в това начинание. Има сайтове, които имат посредници из градовете, това е най-удобния и сигурен начин, че ще ти се случат нещата! Успех, че ей сега и първият сняг ще падне! :D
YoLindi

Мнениеот boncho green » 11 Окт 2013, 14:51

Да ти кажа честно, досега не съм купувал на себе си обувки по интернет, но защо пък не! Най-добре би било, ако видиш в магазина същите, премериш ги, харесаш се с тях и накрая си ги поръчаш по интернет, тъй като там са на по-добра цена :D Каквото и да избереш, гледай да са качествени, макар и това да ти струва малко повече. Намери начин да спестиш от друго, но не спестявай от обувки. Вече трета година нося едни оригинални маратонки (които си купих за 70 лева, защото бяха останали последен номер), не са мръднали и са ми адски удобни, не могат да се сравнят с китайските боклуци...
boncho green

Мнениеот bojo_kolev » 14 Окт 2013, 10:34

boncho green написа:Да ти кажа честно, досега не съм купувал на себе си обувки по интернет, но защо пък не! Най-добре би било, ако видиш в магазина същите, премериш ги, харесаш се с тях и накрая си ги поръчаш по интернет, тъй като там са на по-добра цена :D Каквото и да избереш, гледай да са качествени, макар и това да ти струва малко повече. Намери начин да спестиш от друго, но не спестявай от обувки. Вече трета година нося едни оригинални маратонки (които си купих за 70 лева, защото бяха останали последен номер), не са мръднали и са ми адски удобни, не могат да се сравнят с китайските боклуци...

Така май е най-добре, но рядко се намират едни и същи модели, както в интернет, така и в магазините. Наистина не трябва да се пести от обувки и аз като си купя и ми станат удобно и любими, не мога да ги сваля от краката си :) Благодаря за съвета! :)
bojo_kolev

Мнениеот Krum » 26 Яну 2015, 15:58

Хубавите обувки струват и повече пари, аз пазарувам повече от интернет, за разлика от дамските обувки, сякаш при мъжките номерацията не мърда, тя си е стандартна. Харесвам си избрани марки, за нося повече спортни обувки, тип кецове и винаги избирам от интернет.
Аватар
Krum

Мнениеот Malina » 27 Яну 2015, 17:03

Зависи от обувките ;)
АКо са официални, мисля, че все още се намират магазини за български обувки, ако са спортни, там трябва да се доверим на марките ;)
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот mix_twix » 27 Яну 2015, 17:56

Интернет, само там ! :) Aз винаги си поръчвам от интернет и намирам всичко там. :)
Аватар
mix_twix

Мнениеот S_Milenska » 28 Яну 2015, 14:22

Съпругът ми си купува само от магазините, където продават хубави обувки от естествена кожа, а маратонки и той избира от нета :)
Аватар
S_Milenska

Мнениеот Monika_Spasova » 11 Юни 2015, 09:31

На мен ми харесват в Паоло ботичели обувките и мъжките и дамските, както и в мат стар :)
Аватар
Monika_Spasova

Мнениеот mix_twix » 06 Юли 2015, 10:39

Само от разни сайтове си поръчвам и хубави маратонки де, не ми се е налагало да нося официални обувки. :)
Аватар
mix_twix

Следваща

Назад към Зона за мъже