Разкрасителни процедури и хитрините на женската красота
27 Май 2015, 15:14
LaCoquine написа:Gold написа:Ето ме де
Товами препоръчаха в аптеката

Освен, че е без този алуминий се оказа, че е наистина страшно траен!
Е не, наистина ли, ще кажеш, че само Лавлин имат био продукти!
..........

Може ли толкова случайно само за лавилин да се говори?!
28 Май 2015, 14:46
Jully написа:..........

Къде пък се говори толкова

Попаднах на информацията за алуминия и реших да споделя тук, не виждам какъв е проблемът? Убедена съм, че има и много други, които са без, просто аптекарката като я питах ми препоръча този и като ме питаха BeenieGal, Tinki bi moni.sparrow отговарям
28 Май 2015, 15:02
Gold написа:Jully написа:..........

Къде пък се говори толкова

Попаднах на информацията за алуминия и реших да споделя тук, не виждам какъв е проблемът? Убедена съм, че има и много други, които са без, просто аптекарката като я питах ми препоръча този и като ме питаха BeenieGal, Tinki bi moni.sparrow отговарям

И аз все по-често чувам за тази марка, което пък не мисля, че е нещо кой знае какво, просто е модерна в момента

М/удругото си купих камък-дезодорант и съм доста доволна!
28 Май 2015, 15:53
Явно сега Лавилин е на мода, до кога ще е така нямам идея, докато се появи нещо по-добро сигурно.
29 Май 2015, 12:11
Аз мисля да се насоча не към такъв стик ,а към тези камъни, мисля че те са по-добър вариант, а и не са толкова скъпи и за сметка на това са 100% натурални.
29 Май 2015, 13:48
Във всички ли стикове има алуминий?
29 Май 2015, 14:16
miron написа:Във всички ли стикове има алуминий?

Съмнявам се много, със сигурност ще има и алтернативни, примерно в био козметиките
01 Юни 2015, 16:46
Био няма как да няма, аз също взех да се замислям и мисля да си купя нещо органично против изпотяване, същото се отнася и за парфюмите, но пак те поне са върху дрехите.
02 Юни 2015, 13:26
А с дезедорантите дали има такъв проблем, както със стиковете?