Пожела ли си нещо?

Споделеното удоволствие - двойно удоволствие. Кулинарни постижения. шивашки талант, градинарски тайни и всичко, с което запълвате свободното си време.

Пожела ли си нещо?

Мнениеот Harmony » 07 Окт 2013, 11:13

В събота беше новолуние, моето любимо време, както и времето за желания. Всеки месец, от известно време насам, си драскам желания в часа на новолунието. Оказва се добра практика за мен, като че ли действа успокояващо и някак започваш да вярваш повече в себе си и че желанията могат да се сбъднат наистина. Дори да изглеждат невероятни, мисля че Вселената, се грижи за нас като ни дава това, от което наистина имаме нужда, било то изпитания, за да научим уроците си или пък радости след преминатите изпитания.

Наскоро разбрах и за съществуващи две техники за тази магия. Според едната всеки има могъщ период, който се определя от датата, часът и мястото на раждане и в него можеш да изпращаш желания през цялото време (от 3 до 5 седмици). А разбрах и за някаква Руска техника, по която май се оказа, че съм се придържала и аз, като пишеше до 25 желания, които завършват с фразата: „По най-добрият за мен начин.”, а след това - чакаме. ;)

Често дори забравям какво съм си пожелала, и пиша на всяко новолуние, но когато се случи в един момент се сещам, че наистина съм го желала и благодаря с цялото си същество. :mrgreen:
Аватар
Harmony

Re: Пожела ли си нещо?

Мнениеот YoLindi » 08 Окт 2013, 16:18

И аз никога не съм се съобразявала с някаква програма, просто като видя кога е пълнолуние, дори понякога не го и записвам, но го пожелавам силно и искрено :)
YoLindi

Re: Пожела ли си нещо?

Мнениеот YoLindi » 08 Окт 2013, 16:20

Новолуние, исках да напиша! :oops:
YoLindi

Назад към Хоби и развлечения