Пълна свобода за силния пол - всички теми, които вълнуват истинския мъж, без табута и критични женски коментари.
04 Фев 2016, 16:09
pravilno написа:Моят мъж ми е казвал, че му е много приятно, когато се грижа за него, когато е болен

Тогава става истинско бебе!
ооо, да те мъжете са такива лигльовци когато ги заболи нещо, все се тръшват на леглото и все им е мноого лошо! А жената като е болна "без друго по цял ден си е вкъщи трябва и да сготви нещо по-вкусно"... мдаммм.. и да поддържа добрия ред у дома разбира се!
08 Фев 2016, 14:57
Направо се разтапям жената като почне да ме мачка по гърба
18 Фев 2016, 11:41
black написа:Направо се разтапям жената като почне да ме мачка по гърба

то толкова ви трябва на вас, и на педя под пъпа! :)
18 Фев 2016, 17:21
Глезотииките са солта на едни отношения
21 Юли 2017, 10:47
iwoni написа:Глезотииките са солта на едни отношения

Нали знаеш, че и със солта на трябва да се прекалява, че става ястието много солено или почваш да задържаш вода.

Всякакви такива неща трябва да са само щипка в отношенията, от време на време. Иначе няма да са така сладки.
31 Юли 2017, 13:54
Разбира се, че искат да са глезени. Когато един човек, без значение мъж или жена, когато човек е обгрижван и глезен му стават по-приятно, със сигурност. Така че трябва да си глеземмъжете, ако искаме и те да ни глезят.
08 Сеп 2017, 16:04
Всеки иска да получава внимание и да бъде глезен, мъжете пък още повече. Те обичат да им се демонстрира, че са специални, че са много важни и че са от голямо значение за половинката си. Моят мъж винаги е обичал да го помилвам, да го обслужа, да му сложа да си хапне нещо специално, да напрая някой жест към него. Но да не се лъжем и жените и мъжете обичата да са глезени, няма как, всеки обича да му показват, че е специален.
10 Окт 2017, 10:56
На мен и стига да ми се обърне малко по-голямо внимание, да ме нахрани жената, да ми приготви нещо добро, да е разкарала децата на някой купон, а преди време при някоя баба и да знам, че тая вечер е сам за нас двамата. Малко,а ма от сърце. Не ми трябва да ме милва като котка и да ме храни с грозде в скута й.
09 Ное 2017, 13:24
Съгласен съм, че внимание най-много ми лиспва, да ми се обърне малко специално внимание, да знам, че жената сега мисли само за мен, а не за всички роднини, ангажименти, деца, храна, пране и чинии...
10 Ное 2017, 12:53
На всички им липсва внимание, явно :) Защо просто мъжете не организират те нещо, така със сигурност ще получат мечтаното и желаното глезене.