Проблемната перисталтика - дайте ми съвети

Re: Лениви черва

Мнениеот teo-2012 » 03 Фев 2014, 16:36

Здравей "човек",
казваш ,че синът ти няма този проблем.Прочети повече за това и ще разбереш причината.Имах същия проблем като теб.Това ме накара да открия много информация.

ТИХАТА ЕПИДЕМИЯ
"Това е доказано по експериментален път. Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. Паразитите са болестотворни микроби и вируси, които живеят в организма и тъканите на гостоприемника си.
Хроничните, в това число онкологичните болести, в 60% от случаите са предизвикани от въздействието на хелминтите. Освен това, по данни от световната медицинска литература, през последните 10 години хелминтите все по-често се разполагат не в стомашно-чревния тракт, а в органите, в това число в такива жизненоважни органи като мозъка, сърцето, белите дробове, черния дроб, бъбреците и т. н. (данни на СЗО, 1999 г.).
При тяхното нахлуване и продължително паразитиране в тялото на човека страдат не само органите, но и имунната система. Процесът на постоянна борба с външните антитела довежда не само до отслабване на защитните сили на организма, но и до развитие на вторичен имунодефицит. В такива случаи се развиват тежки хронични заболявания, които не се поддават на обичайните методи на лечение.Паразитите се хранят с хранителните вещества в тялото на гостоприемника си и не му оставят почти нищо. При много хора, които водят здравословен начин на живот и се хранят правилно, не се наблюдават значителни подобрения в здравословното състояние само заради наличието на паразити в организма. Затова преди да започне такива оздравителни процедури като здравословно хранене или упражнения, човек трябва да отстрани паразитите от организма си.
Някои специалисти твърдят, че паразитите причиняват затлъстяване, защото те лишават организма от необходимите му хранителни вещества и оставят само празни калории. Организмът започва да иска все повече храна, защото не му достигат витамини и минерали."
"Симптомите на наличието на паразити в организма
Присъствието на паразити в организма се определя чрез анализ на изпражненията. Този метод обаче е ненадежден, ако паразитът, който живее в организма ви, не е снесъл яйца през периода, когато се вземат проби от изпражненията, защото тогава присъствието му остава незабелязано.
Заразяването с паразити може да се определи и по външния вид на човека, както и по онези признаци, които свидетелстват за това, че в работата на организма има някакви нарушения: пъпки, себорея, груба кожа, лунички, петна, ранни бръчки върху лицето, ранно оплешивяване, папиломи, напукани пети, чупливи нокти, чести остри респираторни заболявания, ангина, хроничен тонзилит, синузит, полипи, хъркане.

При жените признаците за заразяване с паразити са следните:
Болки, възпаление на яйчниците, болезнена менструация с кръвотечение, отпадналост, нарушение на менструалния цикъл. След това последователно се развива фиброма, миома, фиброзно-кистозна мастопатия, възпаление на надбъбречните жлези, пикочния мехур и бъбреците.

При мъжете признаците за наличие на паразити са следните:
Простатит, импотентност, аденома, цистит, пясък и камъни в бъбреците и пикочния мехур. Заразяването с паразити може да доведе и до нарушения в психиката. Децата на инфектирани родители умират с 10-15 години по-рано.

Запек
Заради формата си и големите си размери глистите могат да запушват някои пътища в червата. Обилната глистна инвазия може да запуши основните пътища в жлъчката и червата, което води до запек."
Когато се появи денонощния-постоянен сърбеж е лошо.
Това е малка част от информацията.Ето и линка -http://www.zdraveto.eu/catalog/folder_02/2_01.htm
Ако те заинтригува ще намериш още и ще разбереш,какво всъщност е СПИН.

п.п "ларва мигранс"-в нета прочетох от пострадал как се е заразил!!!!!!!!!!
teo-2012

Мнениеот човек » 04 Фев 2014, 03:48

teo-2012 написа:Здравей "човек",
казваш ,че синът ти няма този проблем.Прочети повече за това и ще разбереш причината.Имах същия проблем като теб.Това ме накара да открия много информация.

ТИХАТА ЕПИДЕМИЯ
"Това е доказано по експериментален път. Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. .........

И аз това си мислех, затова през 2013 г. се чистих от паразити със системата Трихелм - води се най-доброто. Отделно съм взимал Вермокс. Имам и запер, периодично се пържа с него :) но ефект не съм видял. Нито видях по време на чистенето да излизат глисти...
Днес приключих с чистене на черния дроб по системата на Хулда Кларк, тепърва ще видим резултата. Доста зелени камъни излязоха де... :mrgreen:
човек

Мнениеот teo-2012 » 04 Фев 2014, 16:00

човек написа:

ТИХАТА ЕПИДЕМИЯ
"Това е доказано по експериментален път. Основното свойство на всеки паразит е да живее незабелязано в човешкия организъм. .........

И аз това си мислех, затова през 2013 г. се чистих от паразити със системата Трихелм - води се най-доброто. Отделно съм взимал Вермокс. Имам и запер, периодично се пържа с него :) но ефект не съм видял. Нито видях по време на чистенето да излизат глисти...

Днес приключих с чистене на черния дроб по системата на Хулда Кларк, тепърва ще видим резултата. Доста зелени камъни излязоха де... :mrgreen:

Аз бих приложила ТРИХЕЛМ-след сериозно прочистване със сигурен препарат като Вермокс.Зентела трябва да се ползва под наблюдение на лекар-но кой ще ти обърне внимание не знам.Вермокса трябва да се приеме поне три пъти през определен период на развитие на паразитите-не става от един път.Мисля да проуча размножителния период на групите паразити и да го направя.Веднъж прочетох ако помня правилно Здравен център"Дар" има апарат, който изкарва всичко от червата ти -целите.Клизмите са до някъде-абсолютно нищо и не бих го правила.Тогава ако имаш силите да понесеш гледката,може и да видиш ........
Само,че всичко това за паразитите,които са в червата.Но тези дето са в другите ти органи няма да изкараш.Единствено да спре захранването им от новите-незнам.А вече увредените ти органи няма да работят правилно и няма да се възстанови първоначалното ни здраве.А после два пъти в годината профилактично прочистване.След еднократно приемане на Вермокс три дни по две таблетки спря косопада ми,болките в краката изчезнаха и мога да седя на с часове на стол ,ставам никакви проблеми.И мускула на десния крак,който от 5 години не усещах,сега го усещам.
пп ще пиша отново и ще следя какво става при теб,както и обмяна на информация
teo-2012

Мнениеот човек » 05 Фев 2014, 02:06

teo-2012 написа:
човек написа:

ТИХАТА ЕПИДЕМИЯ

Аз бих приложила ТРИХЕЛМ-след сериозно прочистване със сигурен препарат като Вермокс.Зентела трябва да се ползва под наблюдение на лекар-но кой ще ти обърне внимание не знам.Вермокса трябва да се приеме поне три пъти през определен период на развитие на паразитите-не става от един път.Мисля да проуча размножителния период на групите паразити и да го направя.Веднъж прочетох ако помня правилно Здравен център"Дар" има апарат, който изкарва всичко от червата ти -целите.Клизмите са до някъде-абсолютно нищо и не бих го правила.Тогава ако имаш силите да понесеш гледката,може и да видиш ........
Само,че всичко това за паразитите,които са в червата.Но тези дето са в другите ти органи няма да изкараш.Единствено да спре захранването им от новите-незнам.А вече увредените ти органи няма да работят правилно и няма да се възстанови първоначалното ни здраве.А после два пъти в годината профилактично прочистване.След еднократно приемане на Вермокс три дни по две таблетки спря косопада ми,болките в краката изчезнаха и мога да седя на с часове на стол ,ставам никакви проблеми.И мускула на десния крак,който от 5 години не усещах,сега го усещам.
пп ще пиша отново и ще следя какво става при теб,както и обмяна на информация

Добре де, а нашите баби и дядовци, които без проблем живееха 100+ години и някога бяхме най-дълголетната нация в Европа -- те са лягали и ставали с животните, не имало течаща вода, след тоалетна едва ли някой си е миел ръцете, да не говорим децата, които са играели в прахоляка цял ден... Трябва да са били препълнени с паразити. И са били здрави и дълголетни.
човек

Re: Лениви черва - как да избегнем дискомфорта?

Мнениеот teo-2012 » 06 Фев 2014, 16:59

О: Така, ще ви кажа малко от това, на което се натъкнах, както и от това, което откриха мои колеги. Ето един частичен списък. Във ваксината против дребна шарка Rimavex открихме различни пилешки вируси. В полиоваксината намерихме акантамеби (среща се в сладката вода, поразява централната нервна система – бел. пр.), които са т.нар. „мозъкоядящи“ бактерии. Маймунски цитомегаловирус в полиоваксината. Маймунски пенест вирус (SFV – пряко свързан с HIV – бел. пр.) във ваксината против ротавируси. Вируси от птичи ракови клетки във ваксината против MMR. Различни микроорганизми във ваксината против антракс. Открих потенциално опасни ензими-инхибитори в няколко ваксини. Патешки, кучешки и заешки вируси във ваксината против рубеола. Птичи вирус на саркомни левкоцити във противогрипната ваксина. Пестивирус във ваксината против MMR.

В: Нека да изясним това. Това са всички замърсители, които не следва да участват в състава на самата ваксина.

О: Точно така. И ако се опиташ да изчислиш вредата, която тези замърсители биха могли да причинят, е, няма как да знаем точно, защото не е правено никакво тестване или много недостатъчно такова. Това е игра на рулетка. Рискуваш. Освен това, повечето хора не знаят, че някои полиоваксини, ваксини против аденовируси, против рубеола, хепатит А и дребна шарка са направени от недоразвита човешка тъкан от човешки ембрион. Открих това, което смятам, че са фрагменти от бактерии и полиовирус, които биха могли да са се пренесли от тази ембрионална тъкан. Когато търсиш замърсители във ваксините, можеш да се натъкнеш на неща, които са доста озадачаващи. Знаеш, че това нещо не би трябвало да е там, но и не знаеш какво точно си намерил. Открих и нещо, което смятам за много малък фрагмент от човешки косъм и човешка слуз. Натъкнах се на нещо, което може само да бъде наречено „чужд протеин“, което значи почти всичко. Би могло да означава протеин от вируси.
ОЩЕ ЕДНА ТЕМА ТАБУ-това го прочетох тук.Като потърсиш още информация,вече няма да питаш защо.Познавам деца,които нямат нито една имунизация.Те настиват за по два-три дни без антибиотици се оправят.Моите деца на месец по два пиеха.И алергии развиха!!!!!! и какво ли още не.Не ме питай от какво не се оплакват 23 и 26 годишни.Внука ми го ваксинираха-на третия ден висока температура,на врата се показаха две видими топчета-възпалени лимфни възли.ТОВА ОБАЧЕ Е НОРМАЛНО И НИЩО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ ПРАВИ!!! Майка му от 10 години има такъв възел на кръста и крака и изтръпва и......Но нищо не може да се направи-близо е до гръбнака -ако го оперират може да стане по-голям и да причини повече проблеми.
СЕГА ЩЕ СЕ ПРЪСНА ОТ ЯД ,ЧЕ НЕ СЪМ ЗНАЕЛА ТОВА ПРЕДИ ГОДИНИ
НО ТИ СИ ПРАВ -БАБИ И ДЯДОВЦИ ПРЕДИ ДВЕ ПОКОЛЕНИЯ ПОЛУЧАВАЛИ ЛИ СА ВРЕДНИ КОМПОНЕНТИ ОЩЕ ПЪРВИТЕ 24 ЧАСА ОТ ЖИВОТА СИ.А СА РАЖДАЛИ НА ПОЛЕТО!!!!!
http://www.parallelreality-bg.com/stati ... 49-43.html
teo-2012

Мнениеот човек » 07 Фев 2014, 11:44

teo-2012 написа:О: Така, ще ви кажа малко от това, на което се натъкнах, както и от това, което откриха мои колеги. Ето един частичен списък. Във ваксината против дребна шарка Rimavex открихме различни пилешки вируси. В полиоваксината намерихме акантамеби (среща се в сладката вода, поразява централната нервна система – бел. пр.), които са т.нар. „мозъкоядящи“ бактерии. Маймунски цитомегаловирус в полиоваксината. Маймунски пенест вирус (SFV – пряко свързан с HIV – бел. пр.) във ваксината против ротавируси. Вируси от птичи ракови клетки във ваксината против MMR...........l

Kaкво общо имаше това със запека?
човек

Re: Проблемната перисталтика - дайте ми съвети

Мнениеот FramarLekari » 06 Мар 2014, 16:43

moni.sparrow написа:От няколко месеца започнах да имам проблеми с перисталтиката. Коремът ми се издува, пука и боли. Дефекирам веднъж в седмицата, не повече, при положение, че през цялата седмица пия топли чайове, които уж помагат!

Сутринната чашата топла вода с мед не действа, направо си е мит, както и топлото кафе! Ограничила съм всякакви тестени изделия, опитвам се да отбягвам ориз и картофи, но не ям и месо, т.е. ми остава в менюто сезонните плодове, както и някаква малка част от зеленчуците.

Какви други съвети можете да ми дадете, за да съвзема тази ленива перисталтика?
До колкото съм запозната много жени страдат от проблеми с перисталтиката, но не зная защо съм част от тях. Не водя, кой знае колко заседнал начин на живот, а и се храня, до колкото е възможно здравословно, предвид моето състояние.

Кажете ми как се справяте с проблемната перисталтика?

Здравейте, moni.sparrow,
причините за получена забавена перисталтика могат да бъдат многобройни, включително грешки в хранителния режим, стрес, намалена или липсваща физическа активност, стомашно-чревно болестно състояние, недостатъчно количество минерали и др. Много важно е в храната, която приемате, да има достатъчно количество фибри, както и здравословни мазнини. Също така витамин А спомага за подобряване на чревната перисталтика. Билковото лечение също може да е част от алтернативната терапия при забавена перисталтика. Освен това от съществено значение е да премахнете или намалите стреса. Това може да осъществите чрез различни техники, като акупунктура и масаж. Подробна информация за всичко изброено дотук може да прочетете тук: Алтернативно лечение на забавена чревна перисталтика
Специалистите на www.framar.bg предоставят консултация, която не може да замени преглед при квалифициран и правоспособен лекар.
FramarLekari

Re: Проблемната перисталтика - дайте ми съвети

Мнениеот nadiii » 12 Мар 2014, 17:20

Първо променете хранителния си режим. Не мен много добре ми действа пълнозърнестия хляб с ядки, яжте спаначена супа, разхлабващи храни като цяло. Разхлабващите чайове трябва да са с много лек разхлабителен ефект ,защото ще ви направят зависима от тях.
Аватар
nadiii

Мнениеот meri_mari_68 » 29 Юни 2014, 17:44

radowen написа:От личен опит при лениви черва: сутрин на гладно 1 супена лъжица смляно ленено семе с 1/2 лъжица мед. Хем е вкусно, хем полезно :) При постоянство в продължение на 2-3 седмици, ефектът е осезаем и дълготраен! Иначе съм пробвала какво ли не-билкови таблетки на д-р Тошков, чайове и т.н., но ефекта беше само докато пия чая или таблетките.

сурово ленено семе , смляно в кафемелачка например, така ли?
meri_mari_68

Мнениеот човек » 22 Юли 2014, 19:42

човек написа:
teo-2012 написа:О: Така, ще ви кажа малко от това, на което се натъкнах, както и от това, което откриха мои колеги. Ето един частичен списък. Във ваксината против дребна шарка Rimavex открихме различни пилешки вируси. В полиоваксината намерихме акантамеби (среща се в сладката вода, поразява централната нервна система – бел. пр.), които са т.нар. „мозъкоядящи“ бактерии. Маймунски цитомегаловирус в полиоваксината. Маймунски пенест вирус (SFV – пряко свързан с HIV – бел. пр.) във ваксината против ротавируси. Вируси от птичи ракови клетки във ваксината против MMR...........l

Kaкво общо имаше това със запека?

и аз това се питам :shock:
човек

ПредишнаСледваща

Назад към Мнения и въпроси на читатели, свързани болести на храносмилателната система