Тук е мястото за въпроси, касаещи медицински и здравни теми, които споделяме помежду си.
Правила на форума
Добави отговор

Re: Въпрос за памперси за възрастни

22 Яну 2016, 17:42

По-добре е това да го преодолееш в главата си, в същото време ще стане и физиологично!

Re: Може ли да имам връзка с жена която носи памперси?

25 Яну 2016, 21:48

pesho911 написа:Бях се запознал в интернет с една жена.Уредихме си среща и аз много се зарадвах на успеха.Очаквах с нетърпение срещата.И когато най-сетне настъпи срещата аз бях много щастлив.Оказа се че на живо е по-красива отколкото на снимките.Реших да я изпратя и я закарах с колата.Тогава след като слезе от колата.Ситуацията се разгорещи и аз се изовах в апартамента и.След това тя се дръпна и каза че нямало нищо да се получи между нас.Аз я попитах защо и тя ми обясни че един мъж я е зарязал защото носи памперс.Аз тогава и казах че съм различен.Тя каза че се изпуска в памперса и че го носи постоянно.Приех факта и я успокоих.Казах и че е на-красивата мацка която съм виждал.Тя се зарадва я каза че ще се по-освежи и ще се върне.Изчаках да излезе от банята след това правихме секс.След , като свършихме тя си сложи памперса.Заспахме и на сутринта тя се беше насрала.Помогнах и със смяната на памперса.И също разбрах че цял живот ще го носи.Мисля да и дам шанс пък каквото стане.

Има такива заболявания, хората с тях също се нуждаят от любов!

Re: Може ли да имам връзка с жена която носи памперси?

26 Яну 2016, 11:43

Violetta написа:
pesho911 написа:Бях се запознал в интернет с една жена.Уредихме си среща и аз много се зарадвах на успеха.Очаквах с нетърпение срещата.И когато най-сетне настъпи срещата аз бях много щастлив.Оказа се че на живо е по-красива отколкото на снимките.Реших да я изпратя и я закарах с колата.Тогава след като слезе от колата.Ситуацията се разгорещи и аз се изовах в апартамент и.След това тя се дръпна и каза че нямало нищо да се получи между нас.Аз я попитах защо и тя ми обясни че един мъж я е зарязал защото носи памперс.Аз тогава и казах че съм различен.Тя каза че се изпуска в памперса и че го носи постоянно.Приех факта и я успокоих.Казах и че е на-красивата мацка която съм виждал.Тя се зарадва я каза че ще се по-освежи и ще се върне.Изчаках да излезе от банята след това правихме секс.След , като свършихме тя си сложи памперса.Заспахме и на сутринта тя се беше насрала.Помогнах и със смяната на памперса.И също разбрах че цял живот ще го носи.Мисля да и дам шанс пък каквото стане.

Има такива заболявания, хората с тях също се нуждаят от любов!

Разбира се, още по-хубаво, че тя не се смущава от това, а и ти не я караш да се чувства неудобно, което е още по-хубавото

19 Фев 2016, 12:03

Чувала съм за проблем, при който жената не може да задържа урината, но той е при раждали жени и се отстранява оперативно.

22 Фев 2016, 16:59

roksana написа:Чувала съм за проблем, при който жената не може да задържа урината, но той е при раждали жени и се отстранява оперативно.

Това е съвсем друго, нарича се Инконтиненция. Случва се на раждали жени, на които им са отпуснати мускулите в матката, упражненията на Кегел вършат работа, изпускането най-често при кихане и смях, доста неприятно е, оперативно се отстраняват сериозните проблеми. За щастие при такива случаи не ен еобходимо да се стига до памперси.

23 Фев 2016, 11:38

rabotnata pchela написа:
roksana написа:Чувала съм за проблем, при който жената не може да задържа урината, но той е при раждали жени и се отстранява оперативно.

Това е съвсем друго, нарича се Инконтиненция. Случва се на раждали жени, на които им са отпуснати мускулите в матката, упражненията на Кегел вършат работа, изпускането най-често при кихане и смях, доста неприятно е, оперативно се отстраняват сериозните проблеми. За щастие при такива случаи не ен еобходимо да се стига до памперси.

Да имаш такъв проблем и да ти се наложи да ползваш памперси разбирам, но само защото те мързи да отидеш до тоалетна или не искаш да посещаваш обществени такива, не разбирам!

Защо да заменим дамските пръвръзки с памперси

26 Фев 2016, 21:56

Трябва да споделя нещо важно, което открих. От 11 години правя анален секс. Аналния секс е възбуждащ, но прекалих с него. Почнах да се изпускам в гащите. Когато ми се случи за първи път готвих пържени картофи за гаджето. По едно време усетих, как се изпускам. Това изпускане продължи да ми се случва. Тогава стоях у нас и неизлизах, защото ме беше страх. Гаджето ми купи памперси за възрастни. Почнах да ги нося редовно. В последствие открих, че са по-добри от дамсските превръзки. Памперсите за възрстни побират много повече. В памперсите за възрастни може да се наакаш, напишкаш да ни попии кръвта от менструацията. А в дамските превръзки нямя как тези три неща да се съберат.

Re: Защо да заменим дамските пръвръзки с памперси

27 Фев 2016, 15:02

Извинявай, но това някакъв вид секс фетиш ли е?

27 Фев 2016, 20:40

Golfie написа:Извинявай, но това някакъв вид секс фетиш ли е?

Не.

27 Фев 2016, 22:47

momicheto написа:
Golfie написа:Извинявай, но това някакъв вид секс фетиш ли е?

Не.

Според мен памперсите спарват, ама ти си знаеш! И за аналния секс ми е странно, ама ти пак си знаеш :)
Добави отговор
Отиди на страница: 1, 2, 3