Как възпитаваме детето си, грижи за физическото и душевното му развитие, съвети
15 Мар 2016, 14:05
Malina написа:penelopa написа:Действам на принципа до 18 г. не може, след 18 си чупи главата като искаш!

Това много хитро, но на 18 години пак ще ти бъде дете и пак ще искаш да контрлираш. :)
Тогава трябва да си слагаш юздите малко, защото детето пълнолетно и ще те реже яко. Затова контрола по пантофи
28 Апр 2016, 15:54
Аз бих му позволила и дори бих го завела в сигурно и реномирано студио, а не да се крие и да се завира по съмнителни дупки и да се прави там татусите. Така или иначе ще си направи, щом има мерак. Поне да знае за какво да внимава.
16 Май 2016, 15:21
balsam написа:Аз бих му позволила и дори бих го завела в сигурно и реномирано студио, а не да се крие и да се завира по съмнителни дупки и да се прави там татусите. Така или иначе ще си направи, щом има мерак. Поне да знае за какво да внимава.
Зависи на колко е синчето. Ако е голямо и разумно, мисля, че едно позволение, дадените пари и т.н. са достатъчни и без мама да ходи да го държи за ръчичка. :) Когато имаш зелена светлина сам имаш умисъл да намериш сигурно студио.
06 Фев 2017, 15:04
Rali_hr написа:balsam написа:Аз бих му позволила и дори бих го завела в сигурно и реномирано студио, а не да се крие и да се завира по съмнителни дупки и да се прави там татусите. Така или иначе ще си направи, щом има мерак. Поне да знае за какво да внимава.
Зависи на колко е синчето. Ако е голямо и разумно, мисля, че едно позволение, дадените пари и т.н. са достатъчни и без мама да ходи да го държи за ръчичка. :) Когато имаш зелена светлина сам имаш умисъл да намериш сигурно студио.
Представяш ли си какво пословично дете ще е , ако отиде с майка си...
07 Фев 2017, 11:13
Ако и майката е решила да си направи и по този начин да го превърнат в техен специален момент, защо не

? Не всички майки са задръстени.
11 Май 2017, 09:57
Зависи много какви са татуировките, ако са добри и смислени, колкото и да се променя мирогледа, те ще продължават да имат смисъл, колкото и време да мине.
11 Май 2017, 11:01
Първата си татуировка си я направих като бях на 15.

Още си я харесвам, вече 12 години по-късно ми носи същата символика и не мога да кажа, че под някаква форма не я одобрявам.

Ако е вложен смисъл и желание в една татуировка, тя няма да остарее със сигурност.
11 Май 2017, 11:19
Paladin написа:Първата си татуировка си я направих като бях на 15.

Още си я харесвам, вече 12 години по-късно ми носи същата символика и не мога да кажа, че под някаква форма не я одобрявам.

Ако е вложен смисъл и желание в една татуировка, тя няма да остарее със сигурност.
Като ти е бил толкова акъла, вашите как го приеха? Никога не бих позволила на детето си да си направи татуировка, нито бих си взела татуиран мъж до себе си.
11 Май 2017, 15:41
Браво! Моите деца когато ми поискат татуировки няма да ги спирам да си ги направят.
31 Окт 2018, 10:57
Не виждам защо трябва да се притеснява някой родител, че детето им иска татус, особено като вече е тийнейджър. Това не означава задължително че ще е нещо огромно, грозно и така нататък. Аз искам да си направя четирилистна детелина на плешката, но нашите още не са съгласни. Да им мине малко, и пак ще се пробвам