Електронните цигари - история, развитие и видове

Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.

Re: Електронните цигари - история, развитие и видове

Мнениеот ninars » 20 Дек 2012, 11:12

Нещо не ми се получи с електронна цигара...Може и да е по- безвредна, но не може да ми замести нуждата от истинска цигара.
ninars

Мнениеот denkaruseva » 21 Фев 2013, 13:11

По - безвредна ли? Има ли думата цигара - вредата е налице...Тези електронните също са вредни. Натъпкани са с кои знае какви химии...
denkaruseva

Мнениеот Siss » 09 Май 2013, 12:22

Опитвали ли сте електронните цигари Jasper & Jasper? Доволни ли сте?
Siss

Мнениеот Andrey » 21 Ное 2014, 17:33

eli написа:Никаква работа не вършат тези цигари, много хора се опитват да откажат цигарите купувайки си електронни, но не става.

Аз пък се чудя, защо хората искат да отказват цигарите благодарение на електронната цигара. Тя няма това действие, аз пуша точно такава, защото повече ми харесва, не защото искам да откажа цигарите. :roll:
Аватар
Andrey

Re: Електронна цигара

Мнениеот Snejna » 19 Яну 2015, 12:39

nikokolev написа:
garson написа:Грешно е да се смята, че електронните цигари са средство за отказване от тютюнопушене. Най-точното им определение е "устройства за по-здравословно приемане на никотин".
А негативното мнение у потребителите е формирано най-вече от некачествените еднодоларови модели за еднократна употреба, масово предлагани у нас по 15-20 лв.

Съгласен съм.Не трябва да се изпробва се нещо ,което е произведено анонимно в Китай,без да сте сигурни в това ,че няма да ви навреди.Дори някъде,съм попадал на материал,че са в пъти по-канцорегенни от нормалните цигари.

Сигурно написан от някой, свързан с тютюнева компания. :)
Аватар
Snejna

Re: Електронна цигара - търся най-доброто

Мнениеот Malina » 11 Юни 2015, 10:41

Електронна цигара или не е все същата работа, не е добър избор, по-добре солети! :mrgreen:
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот Jully » 01 Мар 2016, 15:17

Чухте ли за последния случай, при който на мъж му гръмнала електронната цигара в джоба? Май всеки вид цигари са лоши и вредни, ... ;(
Аватар
Jully

Мнениеот penelopa » 02 Мар 2016, 12:01

Jully написа:Чухте ли за последния случай, при който на мъж му гръмнала електронната цигара в джоба? Май всеки вид цигари са лоши и вредни, ... ;(

Сериозно! Защо е гръмнала, какво има в нея, че да предизвика такава реакция? Не знае, че са толкова опасни.
penelopa

Предишна

Назад към Медицински принадлежности