Какъв вибратор да изберем?

Re: Какъв вибратор да изберем?

Мнениеот Kremiliya » 09 Юни 2015, 12:46

zara_iv8 написа:Аз имам два,бяха ми подарък от приятелки,но сме ги включвали с мъжа ми за любовната игра.Питала съм ги от любопитство на какви цени са,те ми казаха, че почват от 20 до 200 има,така че не са кой знае колко скъпи ;)

Е, 200 си е сериозна сума, но от типа на 40-50 лв не са непоносими.
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Mon_ton » 09 Юни 2015, 13:22

А по какви критерии го избирате? По-добре е да бъде по-обикновен, или да има повече екстри?
Аватар
Mon_ton

Мнениеот mix_twix » 09 Юни 2015, 14:13

Mon_ton написа:А по какви критерии го избирате? По-добре е да бъде по-обикновен, или да има повече екстри?

Ще го избираш по-голям, че да ти е по-кеф, но много зависи за какво ще го ползваш :mrgreen:
Аватар
mix_twix

Секс играчките в леглото ни

Мнениеот balsam » 25 Яну 2016, 17:43

На 40 години съм и наскоро приключих връзка с мъж, който страшно много си падаше по секс играчките. Смятам се за съвременна жена, но се чувствах неудобно и все притеснена. Когато го помолех да правим стандартен секс, се съгласяваше с неохота и нямаше много фойерверки. Най-любими му бяха белезниците и вибраторите. Споделял ми е, че мечтата му е да си направи цяла стая, оборудвана със садо-мазо играчки, люлка, секси униформи, помпи, електрически стимулатори и всякакви такива. Чудя се как издържах 6 месеца, макар че в началото любопитството си каза думата. Не бих пробвала отново, явно не е моето нещо. Чудя се кои са повече - тези, които имат афинитет към секс играчките, но не смеят да го предложат на партньорките си или тези, които масово ги използват? Винаги ли е със знак плюс разнообразяването на сексуалния живот? Моят по-скоро го натовариха!
balsam

Re: Секс играчките в леглото ни

Мнениеот Galina.bg » 25 Яну 2016, 18:14

balsam написа: Моят по-скоро го натовариха!

При мен аз се опитах да накарам мъжа ми да разнообразим, защото си мислех, че така ще станем по-сплотени в секса. Няма такова нещо, за съжаление, скука, само дето се набутах за един хубав вибратор. И като остана сама, ами, не съм сама :cheerleaderkid: . Мъжът ми го смята за глупост...
Galina.bg

Мнениеот BeenieGal » 25 Яну 2016, 19:39

Ммм това в любимата ми част, смятам че всяка самоуважаваща се жена трябва да си има играчка, независимо колко първобитна или луксозна... и не това не е проклета еманципация, то е самоуважение!
Аватар
BeenieGal

Мнениеот Violetta » 25 Яну 2016, 21:44

Напълно ви разбирам, има една такава категория мъже, неуверени в себе си, които разчитат на секс-играчките, защото са неуверени в мъжествеността си. Няма нищо лошо в играчките, стига да са приятни и за двамата, но в момента в който мъжът или жената се загубят в търсене на някаква хипер-сексуалност, това е проблем. Често това се случва повече на мъжете, нали така, дами?
Violetta

Мнениеот silver933 » 26 Яну 2016, 11:27

Не виждам нищо лошо да има в едно семейство секс играчка, но ако всеки път участва само тя е странно.:) Е виж, ако той не дига самолета без дилдо разбирам, необходимост е. ;)
У нас имаме вибратор, ползваме го понякога, е предполагам, че жена ми го ползва по-често като е сама, ама там не мога да гадая какво става. :mrgreen:
Аватар
silver933

Мнениеот Lollipop » 26 Яну 2016, 11:46

Сигурно ти е било много весело. Моят мъж е много скучен, даже не знам как да му предложа да си купим вибратор. Има си една любима поза там и това е, дори не обича да експериментира, понякога се отпуска, но като цяло си знае мисионерската и туй то. :mrgreen: Не знам ако чуе вибратор за у дома ще си помисли сигурно, че искам да го използваме за него. :dreads:
Аватар
Lollipop

Мнениеот mangusta » 26 Яну 2016, 12:19

Violetta написа:Напълно ви разбирам, има една такава категория мъже, неуверени в себе си, които разчитат на секс-играчките, защото са неуверени в мъжествеността си. Няма нищо лошо в играчките, стига да са приятни и за двамата, но в момента в който мъжът или жената се загубят в търсене на някаква хипер-сексуалност, това е проблем. Често това се случва повече на мъжете, нали така, дами?

Ммм в съвременния свят на българина, имам чувство, че сексът може да се сравни с яденето - само иска да напълни стомах, без значение с какво, следователно не са много разкрепостени в това отношение.
mangusta

ПредишнаСледваща

Назад към Приказки по женски