Апарати, аксесоари и уреди с медицинска или козметична употреба - задайте своя въпрос и вижте повече мнения.
24 Юни 2020, 15:23
Здравейте прекрасни, отдавна не съм писала и ми се иска да рефрешна инфо за лазерна епилация. Къде ще ми препоръчате?
24 Юни 2020, 15:28
Gold написа:Здравейте прекрасни, отдавна не съм писала и ми се иска да рефрешна инфо за лазерна епилация. Къде ще ми препоръчате?
За кои зони се интересуваш?
24 Юни 2020, 15:33
Триъгълник, крака и подмишници на първо време. Къмпингарка съм, а там трудно се обезкосмяваме :)
24 Юни 2020, 15:45
Gold написа:Триъгълник, крака и подмишници на първо време. Къмпингарка съм, а там трудно се обезкосмяваме :)
Да не би да летуваш на самотен остров?:)) Шегувам се, разбира се. Но нали си запозната, че след това трябва да внимаваш със слънцето?
25 Юни 2020, 13:54
Може ли и на мен да ми препоръчате добър лазер. Търся технология, която да е по-малко болезнена.
26 Юни 2020, 12:04
За кои части от тялото си се ориентирала?
29 Юни 2020, 15:05
Важно е като направите избор за лазерна епилация, задължително да се консултирате с оператора на процедурата кога може и кога не може да се излагате на слънце.
29 Юни 2020, 17:07
Yarost написа:Gold написа:Триъгълник, крака и подмишници на първо време. Къмпингарка съм, а там трудно се обезкосмяваме :)
Да не би да летуваш на самотен остров?:)) Шегувам се, разбира се. Но нали си запозната, че след това трябва да внимаваш със слънцето?
Ако имах възможност, това е най-добрата оферта в момента, а и нямаше да ми трябва обезкосмяване. Препоръчайте къде са добри цените, моля!
15 Юли 2020, 16:36
След колко процедури се забелязва ефекта?