Как да изберем матрак - полезни съвети, мнения и препоръки.

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Доволни ли сте от Дормео?

Мнениеот Kremiliya » 27 Ное 2014, 15:33

Предполагам, че са много удобни, все пак цената им е доста сериозна, само че се чудя, такъв матрак на колко години трябва да се смени? :roll:
Аватар
Kremiliya

Мнениеот Kremiliya » 27 Ное 2014, 15:33

Предполагам, че са много удобни, все пак цената им е доста сериозна, само че се чудя, такъв матрак на колко години трябва да се смени? :roll:
Аватар
Kremiliya

Re: Ефективни ли са топ матраците?

Мнениеот Snejna » 05 Дек 2014, 14:52

Само с едно лягане можеш ли да разбереш дали ще ти хареса матрака или не, пък за топ матрак, той не е сложен върху идентичен матрак вкъщи, няма как да се знае си мисля аз! Всичко е въпрос на късмет с тези матраци.. :roll:
Аватар
Snejna

Мнениеот Lollipop » 14 Яну 2015, 10:13

На мен не ми харесват, изглежат ми много странни тези възглавници, не знам вашето мнение какво е, но според мен не са много удобни.
Аватар
Lollipop

Мнениеот Slavena » 20 Мар 2015, 18:11

BravaPersona написа:И аз се опитах да направя този номер, на всичко отгоре купих топ матрак Магнифлекс и мисля че се прецаках. Не е това което си мислех. Ако мога да дам съвет - ходи по магазини където можеш да лягаш по тях, да пробваш, да ставаш, пак да лягаш и т.н. Аз поръчах по описание от нета.

И да лягаш, така или иначе - матракът, който е отдолу не е ли от значение? Все пак едно е да легнеш в/у нов топ матрак, поставен в/у нов основен матрак, а друго е да го сложиш върху стария матрак у дома. Всичко е риск. Аз бих взела нов матрак направо, а не топ. :roll:
Slavena

Мнениеот kalinka-kuku » 21 Мар 2015, 10:41

Бих предпочела да си взема и двата варианта - и нов матрак и отделно топ матрак. Поне ще съм сигурна, че имам всички удобства. :lol: Но тези матраци струват колкото ремонта на банята сигурно! :|
Аватар
kalinka-kuku

Мнениеот Lilly_milly » 14 Май 2015, 16:07

Нашия матрак не е много зле, т.е. няма пружини, но има нужда от смяна, някак е на дупки, та си мисля, ако си взема топ матрак, то мисля, че ще е от полза и дълго време ще се изкара на него, особено ако е на Дормео..
Lilly_milly

Мнениеот kauda » 14 Май 2015, 16:08

marsu написа:Бих предпочела да си взема и двата варианта - и нов матрак и отделно топ матрак. Поне ще съм сигурна, че имам всички удобства. :lol: Но тези матраци струват колкото ремонта на банята сигурно! :|

Не са евтини, ние си взехме топ матрак, доволна съм, а и когато ходим някъде лесно можем да си го сгънем в колата и да спим на удобно, аз имам големи болки в кръста и задължително трябва да спя на удобно! :)
Аватар
kauda

Мнениеот Snejna » 15 Май 2015, 12:07

marsu написа:Бих предпочела да си взема и двата варианта - и нов матрак и отделно топ матрак. Поне ще съм сигурна, че имам всички удобства. :lol: Но тези матраци струват колкото ремонта на банята сигурно! :|

Това е сериозна инвестиция и ако са здрави могат да те изкарат много дълго време :)
Аватар
Snejna

Мнениеот kalinka-kuku » 19 Май 2015, 15:03

Snejna написа:

Това е сериозна инвестиция и ако са здрави могат да те изкарат много дълго време :)

Обмисляме го и може би това лято ще купим матрак, а догодина топ ;)))
Аватар
kalinka-kuku

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи