Как да изберем матрак - полезни съвети, мнения и препоръки.

Полезни съвети и практични идеи за дома и градината

Re: Ефективни ли са топ матраците?

Мнениеот Malina » 17 Май 2017, 09:39

За мен е необяснимо, как може един матрак да се погрижи за неравностите по леглото. Колкото и да е удобен и модерен, той ще се деформира по долния матрак, който се предполага, че е крив. Все пак, промените идват отгоре - чрез натиска, и логично да се деформира, а не идват от долу, за да може топматрака да приеме и поеме деформациите.
Не искам просто да живея - искам първо да обичам, а между другото да живея!
Аватар
Malina

Мнениеот preslavaslavova » 29 Май 2017, 22:15

Monika_Spasova написа:Наистина много евтини. Ние на спалнята сме с дюшек, но съм много преудбедена, че ще стане с топ матрак.. :)

Ще се получи с топ матрак, бъди сигурна. :)
preslavaslavova

Мнениеот Andrey » 30 Май 2017, 12:34

Ако е много криво, на легло на пружини, дали ще обере луфта? Баба ми спи на много криво легло, цялото е на вълни, искам да й взема матрак, само ми отказва, а тя е много ината бабичка. Поне,ако й занеса "покривало" за леглото , ще се навие да го ползва. После се оплаква, че всичко я боли... то на това нещо, което спи не може да се свие и гнездо, камо ли голям човек да лежи.
Аватар
Andrey

Мнениеот asdddwww » 30 Май 2017, 15:47

Andrey написа:Ако е много криво, на легло на пружини, дали ще обере луфта? Баба ми спи на много криво легло, цялото е на вълни, искам да й взема матрак, само ми отказва, а тя е много ината бабичка. Поне,ако й занеса "покривало" за леглото , ще се навие да го ползва. После се оплаква, че всичко я боли... то на това нещо, което спи не може да се свие и гнездо, камо ли голям човек да лежи.

Вземи й, малко или много ще успее да поеме луфта и неравностите, които ги има по леглото в нейния случай. успех само да я накараш и това покривало да използва, бабите ще го приберат, защото "не се знае какви времена ще дойдат".
Аватар
asdddwww

Re: Какъв матрак да избера?

Мнениеот rabotnata pchela » 30 Окт 2017, 12:59

Няма опция д асе върне,как може да не ти хареса нов матрак. :mrgreen: Надали се случват такива случки.
Ние купихме на малкия Матрак Нани модел Модена. Много сме доволни. 20 см дебел матрак, висок, адски удобен, няма пружини. Такъв искаме да вземем за спалнята, но е доста скъп, на малкия матрака е около 320 лева. За спалня не смея да проверя как са цените. Хубавото е поне, че правят добри отстъпки.
Аватар
rabotnata pchela

Мнениеот Ivan Ignatov » 29 Ное 2017, 00:29

Взехме Блуе мемори пяна- някаква нова технология. Хем пяна , хем с пружина. Тук са събрани повечето и правят промоции, много време търсих по отделни сайтове
Ivan Ignatov

Мнениеот Snejna » 01 Дек 2017, 12:38

rabotnata pchela написа:Няма опция д асе върне,как може да не ти хареса нов матрак. :mrgreen: Надали се случват такива случки.
Ние купихме на малкия Матрак Нани модел Модена. Много сме доволни. 20 см дебел матрак, висок, адски удобен, няма пружини. Такъв искаме да вземем за спалнята, но е доста скъп, на малкия матрака е около 320 лева. За спалня не смея да проверя как са цените. Хубавото е поне, че правят добри отстъпки.

Ние също купихме Нани за нашата спалня, много добри отзиви чух, на дъщеря ми сме с ТЕД, и двта са добри, но НАНИ определено ме впечатлява и мисля да сменя и нейния, когато дойде време да вземаме по-голямо легло.
Аватар
Snejna

Мнениеот iva.kaneva » 04 Яну 2018, 13:18

Здравейте и аз да споделя моите мъки с матрака.
С моят приятел обиколихме света за този матрак, защото той има дискова херния на кръста и трябва да спи на облак, както обичам да се шегувам с него :lol: и обикаляхме за Дормео първо, но не бяхме очаровани за цената им. После от много реклами и с Магнифлекс се сблъскахме, но са много скъпи. Тед не исках да ги гледам защото в предния ми дом имах такъв и не бях доволна. Прегледах доста форуми и на много места видях сайта на https://www.intermatrak.com/ . Там има от пиле-мляко. Ние се спряхме на Парадайс матрак. И сме доволни! Успех в търсенето на всички, но моят съвет е не правете компромис... една трета от живота ни минава върху матрака :wink:
iva.kaneva

Мнениеот S_Milenska » 04 Яну 2018, 13:29

матраци Нани са моя фаворит, много са хубави, има различни магазини и представителства.
Аватар
S_Milenska

Re: Доволни ли сте от Дормео?

Мнениеот Magdalena_Nai » 16 Фев 2018, 18:16

Ами, аз тези коледни празници се позастоях на топло и ущтно вкъщи , няколко пъти видях тяхна реклама, и реших, да си подаря коледен подарък точно техен матрак-по-точно надматрачна постелка, май се казваше риню.
Беше промоция и това ме грабна също.
Доволна съм, много :)
Но не псомях да сравянвам цени с конкуренти, защото разликата в цената наистинба е чувствителна.
Обичам да спя, сега се сгушвам в леглото си още по-комфортно.:)
Magdalena_Nai

ПредишнаСледваща

Назад към За дома – съвети и идеи