Полезни съвети и практични идеи за дома и градината
26 Мар 2014, 15:21
Здравейте,
имаме нужда от сокоизстисквачка и блендер, но не искам кухненски робот, тъй като жената няма никакво място в кухнята, а и няма за какво да използваме повечето от приставките, по същата причина не искам да купувам отделно сокоизстисквачка и отделно блендер!
Много рових в интернет, но единствената, която сокоизстисквачка с блендер, която открих е на цена 250 лева на марка, която е известна може би, но аз я чувам за пръв път - JATA!!! Безумие!
Искаше ми се да ми направите някое по-евтино предложение, ако има въобще такова!
26 Мар 2014, 15:41
Все по-често започнах да купувам (когато се налага де) от марката Сапир, тъй като са евтини и сравнителни дълго издържат
26 Мар 2014, 16:46
Аз също искам да си взема и съм се спряла на един модел от марката Синбо. Цената е доста добра за тази комбинация - 89 лв, но марката не съм я чувала и в момента умуваме дали да си поръчаме. Иска ми се да събера малко мнения и тогава.
31 Мар 2014, 14:20
djudjanka написа:Аз също искам да си взема и съм се спряла на един модел от марката Синбо. Цената е доста добра за тази комбинация - 89 лв, но марката не съм я чувала и в момента умуваме дали да си поръчаме. Иска ми се да събера малко мнения и тогава.
Ммм много добре, звучи доста изгодно, а какво ти пука за марката, важно е наистина да върши работа, а за 89 лева, къде ще можеш да намериш друга такава оферта

аз бих си взела, но в момента имаме 2 сокоизстисквачки вкъщи, а отделно робот без сокоизстисквачка!
05 Дек 2014, 14:26
Като се купува сокоизтисквачка трябва да е хубава, а за първи път чувам за комбинация от блендер и сокоизтисквачка, наистина ме изненадахте.
05 Дек 2014, 15:54
Rali_hr написа:Като се купува сокоизтисквачка трябва да е хубава, а за първи път чувам за комбинация от блендер и сокоизтисквачка, наистина ме изненадахте.

И аз не знаех, че има комбинирана
Иначе подкрепям, че е добре да е хубава. Има много евтини уреди, но специално сокоизтисквачка аз не бих си купила евтина. Особено ако имате намерение да правите сок от моркови/цвекло/и други твърди плодове и зеленчуци защото се чупят.
08 Дек 2014, 10:30
Burborino написа:Rali_hr написа:Като се купува сокоизтисквачка трябва да е хубава, а за първи път чувам за комбинация от блендер и сокоизтисквачка, наистина ме изненадахте.

И аз не знаех, че има комбинирана
Иначе подкрепям, че е добре да е хубава. Има много евтини уреди, но специално сокоизтисквачка аз не бих си купила евтина. Особено ако имате намерение да правите сок от моркови/цвекло/и други твърди плодове и зеленчуци защото се чупят.
Най-вече зеленолистните се цедят трудно. Аз много искам сокоизтисквачка, блендер мисля, че е по-добре да бъде отделен с добри функции и да има опция за рязане на зеле
05 Яну 2015, 16:37
Такива уреди трябва да бъдат отделно, т.е. сокоизтисквачката трябва да си е отделен уред, а другото може да бъде заменено от кухненски робот
07 Яну 2015, 12:42
Има и за по 30лв сокоизтисквачки и за по толкова блендери, ама в комбинация не знам.
29 Юли 2015, 14:11
Тоза за тези сокоизтисквачки които са на бавни обороти и по-скоро правят сока на пюре, а не са с тази цедка отгоре ли?