Дими.Йосифова написа:Здравейте! На 24 години съм. Не съм раждала. От няколко дни имам болки в дясната ръка от малко под лакътя, която стига до гърдата. Не напипвам бучки, но имам болка както в мускула на ръката така и гърдата. Не забелязвам промяна в размера на гърдите, в момента ги усещам по тежки, но предполагам св дължи на менструацията. Въпросът ми е дали е възможно тази болка да дължи на рак на гърдата или пък е от ръката? И трябва ли да отида спешно на лекар? Също така усещам и леко напрежение в рамото. Благодаря предварително за отговора
Ayshekaya написа:Здравейте. Имам някакво "топче" на дясната гърда,което се установи от АГ. Ходих при онколог,каза че трябва да се следи През 6 месеца. Ходих и на мамолог,който ми направи мамография и ехография,намери други "топчета" но точно това не го видя. Ходих и на още два ехографа,където се вижда. Имам го от 1.6г,за този период е пораснало от 13мм до 16.4мм.
Въпроса ми към Вас е към какъв специалист да се обърна?
Нямам болки в същата гърда,трудно го опипвам при палпация. Боли ме лявата гърда и подмишницата,при които няма видим проблем. Може ли да е рак на гърдата?
На 31 години съм,раждала и кърмила 7 месеца.
Благодаря!
verav написа:Здравейте майка ми си откри буца на дясната гърда. Отиде на мамолог направиха и снимки и без никакво предположение я изпратиха при онколог, който пък я препрати при хирург защото каза , че той не може да вземе отношение преди да е минала през хирург. Хирургът без да погледне снимките и каза,че трябва да и направи биопсия и тогава да даде мнение.Въпросът ми е при какъв специалист да отидем да разчете снимката и да даде професионално мнение за бучката. След това ако е необходимо да се прави биопсия.
Благодаря Ви предварително
Още от Framar.bg
Назад към Онкология и туморни образувания - въпроси и отговори
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта