от machikata » 29 Юли 2017, 02:05
Здровейте докторе! Родих преди година и половина, кърмих 2, 3 месеца, предимно от лявата гърда. Преди 2 седмици намипах леко удебеляване в долен вътрешен квадрант на лявата гърда, тогава обърнах внимание и на секрета бял и прозрачен, който съвсем малко изтича само при стискане на зърното, забелязах и леко придърпване на зърнато, имам леки болки като пробождания в гърдата, болки в плешката и под мишницата, забелязах и че лявата ми ръка е малко по-удебелена. Знам, че това са симптоми за рак, много ме е страх, на 24 г. съм искам да живея, имам малко детенце. На 24 този месец ходих на мамолог каза, че имам киста и ФА, препоръча консултация с хирург. На 27ми ходих на хирург, каза, че нямам нищо е съм здрава. Искам да е така, но как да препебрегна симптомите и болките? На 1ви ще ходя при друг хирург за трето мнение. Възможно ли е да имам рак и да не са видяли, да има метастази без да се вижда тумора? Да настоявам ли за магнитен резонанс? Препоръчайте ми добър специалист от София, защото при нас не съм сигурна дали има. Няма да споменавам имената на докторите при които ходих, само ще кажа, че единия беше в Плевен, другия в Русе. Благодаря предварително!