Любими марки дрехи, прически, аксесоари, модни тенденции
23 Юли 2015, 16:32
Аз също не харесвам обувки на платформа, класическите обувки са най-красивите и най-удобни, а и наистина допълват женския крак!
23 Юли 2015, 16:49
Ваня Стойчева написа:Аз също не харесвам обувки на платформа, класическите обувки са най-красивите и най-удобни, а и наистина допълват женския крак!
Не зная колко са ти удобни и колко високи обувки носиш, но красивите определено не са с 5 см. ток, а с 15, което ги прави неудобни!
24 Юли 2015, 06:23
Мисля, че има и доста хубави обувки на по 8-10см ток, въпрос на личен избор, някои предпочитат да приличат на фенки на Джена, но не става номера, ако искаш да изглеждаш добре. За мен лично, високите обувки с по 15см ток не са нито ежедневна обувка и цената им дори да е 300лв. придават евтин вид на жената!
24 Юли 2015, 08:44
Много зависи целия вид, ако е къса пола и огромни токове, екстеншъни и оранжев фон дьо тен - да! Страшно е!
24 Юли 2015, 08:52
Аз харесвам високите обувки, но не ги харесвам за ежедневно носене, както явно прави Ваня.

Все пак годините ми още позволяват да изглеждам неадекватно.
24 Юли 2015, 14:03
Жените са много готини на високи обувки, абе друго си изглеждат краката на жените ако са с високи обувки!
28 Ное 2016, 15:10
Решила съм най-накрая пак да започна да ходя на обувки на ток, последните години все ги избягвам и най-много да си взема нещо 3-4 см, което е крайно недостатъчно. Но вече детето ходи на ясла и не е нужно постоянно да съм с него, та ми се ще да се науча да ходя на висок ток.

Търся си и работа и смятам, че добрата визия е много важна за намирането на подходящото място! Кажете ми какви обувки харесвате, какви носите, по какви критерии ги избирате и колко см ток носите?

Всичко, което се сещате за обувките би ми било от полза!
28 Ное 2016, 15:29
Аз повече от петсантиметров ток не мога да търпя. Висока съм и се чувствам неудобно на високи обувки. А и краката ми не са свикнали на такова мъчение. Като ходя набивам на пети и ако съм на високи обувки, после така ме болят...
28 Ное 2016, 16:09
PasDeDeux написа:Аз повече от петсантиметров ток не мога да търпя. Висока съм и се чувствам неудобно на високи обувки. А и краката ми не са свикнали на такова мъчение. Като ходя набивам на пети и ако съм на високи обувки, после така ме болят...
Нали на петите е правилно да се стъпва най-напред...така знам! За да изглежда елегантно походката.
28 Ное 2016, 16:16
Моята максимална височина не съм я мерила, важно ми е, когато обуя обувка, да мога да се изправя още на нея, т.е. повдигам се на пръсти, ако има поне 2см възможност да се наддигна, значи е за мен. Ако не мога, просто не я купувам. Обувките ми все са около 10-12 см ток и ги нося само по официални поводи. Такива тънки токове имам 2 чифта, които нося само по поводи. Ежедневниете ми гледам да са до около 8см с по-дебел ток или платформа, за да имам удобството да ходя без притеснения. Според мен трябва да почнеш точно в такива обувки с дебел и стабилен ток, след като не си носила високи обувки досега.