qproin написа:И без този тест мога да кажа какво да не ядете.
Violetta написа:valiart написа:права си и аз това казвам, че май има шарлатани. на мен ми беше любопитно до колко някои храни са добри за мен и обратното. Но за момента слушам вътрешния си глас.
Виж, това добри храни и лоши храни е абсурдно положение. Вземи ръбай сланина и твърди, че това е добра храна, ами, няма как да стане. Хората са много наивни, ама много.
valiart написа:Violetta написа:valiart написа:права си и аз това казвам, че май има шарлатани. на мен ми беше любопитно до колко някои храни са добри за мен и обратното. Но за момента слушам вътрешния си глас.
Виж, това добри храни и лоши храни е абсурдно положение. Вземи ръбай сланина и твърди, че това е добра храна, ами, няма как да стане. Хората са много наивни, ама много.
Маци, нещо май не разба. Казвам че човек най-добре си познава тялото все пак. Не са нужни някакви си там ала-бала тестове за да разбереш, че имаш непоносимост към лактозата и сама, ако след като изпиеш една глътка млекце не можеш да стигнеш по - бързо до тоалетната, отколкото лай...о в гащите ти
Violetta написа:qproin написа:И без този тест мога да кажа какво да не ядете.
Сакън, недей, ще фалират козметичките с машинките...
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта