отчаяна написа:Някой може ли да ми каже кое е по-ефикасно - да се прави чай от пресни стръкове и цветове или от изсушени. Изсушените как да ги разбера дали са отскоро или са много стари?
Rali_hr написа:Единствения чай, който пия и то много рядко е от мента, от другите имам киселини и трудно успявам да се справя с неприятния им вкус.
ramimni написа:Сега като зимата още се опитва да влезе във владение, започнах по-често да се сещам за чая и да си го правя. Имам си малко ритуалче - точно като заври водата изключвам котлона и го оставя да се запари за 5-10 мин. Сипя си, сложа си мед и поизчакам да изстине, защото не мога да го пия горещ. Лимон и прясно мляко мъничко и съм готова.
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 2 госта