Страница 1 от 1

Избор на видеорегистратор

МнениеПубликувано на: 06 Окт 2017, 18:49
от eleonorastefanova
Реших да си взема видеорегистратор за колата, защото ми е много трудно да паркирам. Момчета, може ли да ми помогнете, защото сигурно сте по-наясно с тази тематика. Колко парички трябва да дам, за да съм сигурна, че видеорегистраторът ще е добър и ще върши работа?

Re: Избор на видеорегистратор

МнениеПубликувано на: 07 Окт 2017, 13:21
от preslavaslavova
Ех, подценяваш женската половина, а ние имаме по-голяма нужда от подобни устройства. :grin: :grin: Препоръчвам ти Anytex T6 видеорегистратор, който е с 2 броя камери (предна и задна). Купих си го от за 145 лева преди 2 месеца и от тогава ми върши страхотна работа.

Re: Избор на видеорегистратор

МнениеПубликувано на: 06 Ное 2019, 20:19
от marchinko73
preslavaslavova написа:Ех, подценяваш женската половина, а ние имаме по-голяма нужда от подобни устройства. :grin: :grin: Препоръчвам ти Anytex T6 видеорегистратор, който е с 2 броя камери (предна и задна). Купих си го от за 145 лева преди 2 месеца и от тогава ми върши страхотна работа.


Скъпичко си го взела този видеорегистратор. Аз съм със система за паркиране комплект с DVR Zappin предна записваща камера вградена в огледало с монитор 4.3 инча и камера за заден ход. Купих я за 60 лева преди година и ми върши идеална работа... е намерих я на промоция де. :wink: