Страница 1 от 3

МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2013, 20:38
от richi
ОРИГИНАЛНИ МАГНИТНИ ГРИВНИ ОТ ГЕРМАНИЯ ЗА ВИСОКО КРЪВНО ... И ОЩЕ! Клинично тествани в Брауншвайгските институти с категорично заключение: МАГНИТОТЕРАПИЯТА Е НАУЧНО ИЗСЛЕДВАНА ОБЛАСТ ОТ СЪВРЕМЕННАТА МЕДИЦИНА!!!

Това, което прави лечебно действието на гривните, са вградените неодимови магнитни дискове със сложно разпределени полюси, които създават еквивалентно постоянно биомагнитно поле конфигурация ССМ (Concentric Circle Magnets) - концентрично-кръгов магнетизъм (единствената полюсна конфигурация, призната за гражданско потребление от СЗО с доказано лечебно и профилактично действие без вредни ефекти). Единствено ССМ магнитното поле, създавано от гривните Меркатор и защитено с патент е много близко по основните си параметри (интензитет, насоченост, плътност, проникване, пространствено разпределение) до естественото Земно магнитно поле, до природата.

Човек трябва много внимателно да подбира това, което купува, особено когато се отнася за здравето. Помислете дали не сте загубили много повече, когато сте си купили имитация на магнитно бижу за 50 лв и сте "СПЕСТИЛИ" 10 или 30. Основно правило във фармацевтиката: "КОЛКОТО ПО-ЕВТИНО Е ЕДНО ЛЕКАРСТВО, ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ВРЕДНИ ВЪЗДЕЙСТВИЯ ИМА ВЪРХУ ОРГАНИЗМА."

Единствено магнитните гривни и колиета Меркатор са преминали клинични изпитания, отговарят на изискванията на СЗО и са придружени със сертификат на Министерството на Здравеопазването в България!

ОНЛАЙН МАГАЗИН
КАТАЛОГ на МОДЕЛИТЕ
СЕРТИФИКАТИ
ТЕЛЕФОН: 0878601056

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2013, 22:30
от Violetta
Имат ли някакви противопоказания?

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2013, 23:16
от richi
Благодаря за въпроса! В най-общия случай НЕ Е ЖЕЛАТЕЛНО ПОЛЗВАНЕТО на магнитни пособия при пациенти с вграден пейсмекър, по време на бременност, глаукома и при трайни и вродени психични заболявания. Не се препоръчва ползването на магнитни пособия при деца до 3 годишна възраст.

Възможно е при някои организми да се усети обща телесна лекота, вътрешно затопляне, подобрение на концентрацията, по-голямо желание за сън, нервно безпокойство, леко повишаване на кръвното налягане, сърцебиене, лек сърбеж на места с травми и костно-ставни проблеми, дори обостряне на болката и други леки и напълно безопасни прояви, които преминават след няколко дни или седмици.

Въпреки изброените относителни противопоказания, магнитното поле на магнитните продукти Меркатор, благодарение на ССМ технологията, по основните си параметри е много близко до естественото земно магнитно поле, до природата и НЯМА ВРЕДНИ СТРАНИЧНИ ЯВЛЕНИЯ, ОПАСНОСТ ОТ ПРЕДОЗИРАНЕ И ЗАВИСИМОСТ НА ОРГАНИЗМА.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 10 Май 2013, 13:16
от airmaxs60274
Имате ли нещо против , ако цитирам няколко от вашите мнения , стига да предоставя кредити и източници към вашия сайт ? Моят блог е в точно същата област на интерес като Вашите и моите посетители наистина ще се възползват от много информация, която представя тук . Моля да ме уведомите , ако това добре с теб. Наздраве !

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 19 Май 2013, 21:29
от richi
Информацията в нашия сайт е достъпна за всеки - http://www.mercator-g.com/index.php?categoryID=1

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 21 Май 2013, 12:10
от jeli
Закупих си ваша магнитна гривна и я нося близо две години. Повече от година не пия лекарства за кръвно. Възникна един проблем, започна много лесно да се откопчава и се страхувам да не я изгубя. Има ли възможност да се регулира закопчалката. Ще ви бъда много благодарна, ако ми отговорите.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 23 Май 2013, 19:20
от richi
Можете да ни изпратите гривната, да я занесете в някой от нашите офиси или на часовникар. Закопчалката може да се натегне.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 26 Апр 2015, 20:46
от dido_ch
Аз съм лекар. Самият аз и много мои близки, приятели и колеги носим магнитни гривни на Меркатор. Съвсем скоро разговарях с мои познати лекари от НЦООЗ (Национален център за опазване на общественото здраве) за магнитотерапията и навлизащата магнитна бижутерия. В НЦООЗ единствено магнитните гривни Меркатор са клинично тествани и на базата на становището им и на становище от бифшето ХЕИ е издаден сертификат от МЗ.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 31 Май 2015, 01:42
от stefani71
Закупих си преди 2 години магнитна гривна Меркатор KBL-6612G-lux. Гривната е много красива и след три месеца постоянно носене вече спрях лекарствата за кръвно. Пиех Тертенсиф Комби от 5-6 години. Вече повече от година и половина съм без лекарства и кръвното ми е около 125 на 85. Чувствам се олекотена, отпочинала, бодра и свежа през целия ден. Скоро закупих и магнитен колан Здраве на Меркатор. След няколко месеца ще си купя и магнитна постелка, също на Меркатор.

Re: МАГНИТНИ ГРИВНИ клинично тествани със сертификат.

МнениеПубликувано на: 06 Юни 2015, 14:00
от vanana
Аз също имам магнитна гривна Меркатор. Преди да я купя ползвах 2-3 месеца титанова магнитна гривна, но нямах никаква полза от нея и още на втория месец започна да се разпада и да се отлепят магнитчетата. С гривната Меркатор е съвсем различно, чувствам се чудесно. Верно, по-скъпа е, но не съжелявам за парите. Често по-скъпото излиза евтино.