Страница 1 от 1

Клуб по суинг танци в Стара Загора - съществува ли?

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2014, 12:27
от Коцева
Здравейте,
дъщеря ми се запали по суинг танците от един филм и сега вече е неудържима, постоянно гледа клипчета в youtube и направо ме е страх за къщата, че няма да оцелее от порива й за суинг танци :lol: :lol: :lol: До сега не е имала такива изблици и не се е палила по какъвто и да било вид танци, въпреки че на мен ми се е искало, най-малко, за да поддържа форма.

Е, момента настъпи. За лятото сме в Стара Загора при баба й и ми се искаше да намеря клуб по суинг танци, хем ще може с нещо полезно, интересно и забавно да си уплатява ваканцията, хем ще спасим апартамента на баба й. :D

Понеже отдавна не живеем в Стара Загора съм изгубила ориентация къде какво има, та се надявах някой да ме упъти за клуб по суинг танци, ако въобще съществува такъв. Чух, че в Мол Галерия има различни танци, но за суинг не съм разбрала, какво ще кажете вие? :? :?

Re: Клуб по суинг танци в Стара Загора - съществува ли?

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2014, 12:35
от bojo_kolev
Понеже и аз съм от Зарата и ми стана интересно да проверя какви танци има в мол Галерия, ами не са много видове да ти кажа и Суинга определено липсва, а не съм много запознат къде има такива клубове :?

Re: Клуб по суинг танци в Стара Загора - съществува ли?

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2014, 15:41
от Ivaylo
Търсите клуб по суинг ли или клуб по суинг танци? Сега е много по-популярно термина - Суинг, с който да означават безразборни сексуални контакти. :)

Re: Клуб по суинг танци в Стара Загора - съществува ли?

МнениеПубликувано на: 09 Юли 2014, 15:50
от sofi_black
Ivaylo написа:Търсите клуб по суинг ли или клуб по суинг танци? Сега е много по-популярно термина - Суинг, с който да означават безразборни сексуални контакти. :)

е, затова си имаше друга тема, не се сдоби с голяма популярност, всички пак на хрисими се направиха :mrgreen: :mrgreen: