Страница 1 от 5

Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2014, 14:30
от sofi_black
Напоследък много се запалихме от един Монопол от детството на съпруга ми, който намерихме из къщи! :lol:

Набързо извикахме двама приятели и така откарахме цяла нощ, голяма забава, някои се сърди, друг се радва, трети – разорен, точно както е в реалността.
От там много се зарибихме и купихме и Скрабъл, още по-добре, можем да я играем и само двамата, въпреки че с повече хора винаги е по- забавно! ;) Не съм вярвала, че на тези години така ще се забавлявам с настолни игри, но факт много ми харесва.

Последната, която си взехме е Каркасон, супер е! Вместо да стоиш и да зяпаш тъпо в телевизора или да ходиш по кръчми се смееш цяла вечер с приятели!
Вие играете ли настолни игри?!

Вярно е, че сме ограничени от към избор и време за тях, но във всеки удобен момент си намираме занимание!
Чудих се от къде мога да намеря още настолни игри, да разбра дали ми харесват и дали да си ги купим. :? Не мисля, че можем да направим този избор направо в книжарницата, ако сте намирали в интернет нещо, подайте го и насам де! :!:

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 07 Мар 2014, 14:44
от penny
От дете са ми ужасно скучни тези игри, като започнеш от Не се сърди човече и свършиш с Монопол, не мога с часове така на едно място да откарам :evil:

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 10 Мар 2014, 15:17
от franky
Преди с приятели много разцъквахме такива игри, особено каркасон като сме повече хора ставаше супер забавно :D :D :D сега, обаче и те с бебета и ние с бебе.. няма шанс, надявам се скоро да подновим това, само да поотраснат!

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 26 Мар 2014, 11:16
от Lucky
Здравейте, вече на БГ пазара има изобилие от тези игри,даже има и клубове в София знам за 5, а се продават във всяка верига книжарници. Ние имаме над 10 и винаги когато имаме възможност играем с по-голямото дете, а когато сме някъде на вила носим с нас и там "разцъкваме" с приятели. За двама е много подходяща и Пандемия, тази игра няма как да ви скара, защото вие играете срещу самата игра.

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2014, 16:07
от Коцева
Lucky написа:Здравейте, вече на БГ пазара има изобилие от тези игри,даже има и клубове в София знам за 5, а се продават във всяка верига книжарници. Ние имаме над 10 и винаги когато имаме възможност играем с по-голямото дете, а когато сме някъде на вила носим с нас и там "разцъкваме" с приятели. За двама е много подходяща и Пандемия, тази игра няма как да ви скара, защото вие играете срещу самата игра.

Дааааа, чувала съм различни отзиви за Пандемия от това, че не си заслужа парите, до особено възторжени коментари! Все пак бих я пробвала, с най-голямо удоволствие и това на детето! ;)

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 02 Дек 2014, 10:11
от Lollipop
Играя от скоро с хлапето, така че ако ми препоръчате добри игри, които стават и за хлапета ще е супер ;))) :roll:

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2017, 12:40
от Ваня Стойчева
Не играя, вече, до скоро играхме често на скрабъл, на монополи, сега са се зарибили по някаква игра на един Game of thrones и играят само нея, двамата си я пожелаха за Коледа и събират често приятели и играят.

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2017, 15:01
от Lili_gagarin
Ваня Стойчева написа:Не играя, вече, до скоро играхме често на скрабъл, на монополи, сега са се зарибили по някаква игра на един Game of thrones и играят само нея, двамата си я пожелаха за Коледа и събират често приятели и играят.

Ха, че готини деца, ,аз също си търся компания за тая игра, играх я веднъж, зарибих се, купих я беше около 90 кинта и сега стои.. :mad:
Спомени от дете за семейни игри ми бяха решаванията на кръстословици.

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2017, 17:50
от Lilly_milly
Много рядко играем, хич не се сещаме, което не е много добре за нас. Някой път се оплакваме, че ни е скучно, а не посягаме към тях.

Re: Играете ли настолни игри със семейството?

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2017, 11:32
от Rali_hr
Вчера играхме вкъщи с децата някаква игра, съвсем обикновена, минаваш едни полета, но се забавлявахме. :)