Страница 1 от 1

Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 16 Яну 2015, 13:12
от Kremiliya
Има предложение от здравното министерство, личните лекари да получават сериозен бонус, ако се справят добре. Обаче не е ясно още кой ще ги оценя... :roll:

doctor-small.jpg
doctor-small.jpg (28.79 KiB) Прегледано 1840 пъти

Лекарите били против, :!: предполагам, защото ако си ги оценят пациентите им, в много случаи ще бъдат разочаровани, защото снимки на такива усмихнати и любезни лекари като тази отгоре, в България не се вижда. :x Българските лекари не искат такива бонуси, или по-скоро те пари искат, да ги оценяват не искат. :mrgreen: Вие смятате ли, че вашия личен лекар е добър и доволни ли сте от него :| ? Аз сменям вече 2-ри личен лекар за себе си и вече 4-ти подред имам за детето. :geek: Ако трябва да оценя лекарите, през които съм минала, тя оценката ми няма да е добра в никакъв случай, а за бонуси няма и да си мечтаят, ако са такива към всичките си пациенти. Вие какво мнение имате за лекарите, бихте ли подкрепили подобни бонуси за добрите лични лекари и как бихте оценили вашия собствен личен лекар? :roll:

Re: Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 16 Яну 2015, 14:38
от D-r Terziev
Това дали означава, че за лошите лични лекари ще има наказания?

Re: Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 16 Яну 2015, 14:52
от rabotnata pchela
Логично е на тези с най-ниски резултати да им правят проверки и да разберат на какво се дължи този факт, в повечето случаи ходенето при личния лекар е изпитание на нервите и психиката на пациента! :evil:

Re: Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 16 Яну 2015, 16:25
от Elica
И бонуси трябва да има, но и некомпетентните лекари трябва да се наказват задължително, защото иначе много хора ще пострадат. Добре е поне на инетрнет, че може да намериш мнение за всеки лекар и да прецениш.

Re: Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2015, 10:36
от Pipilota
Това е най-нормално да има бонуси за хората, които си вършат по-добре работата, а лекарите трябва да бъдат оценявани наистина от пациентите им и минали и настоящи, защото в много случаи ходенето при личния е наказание направо. :roll:

Re: Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 22 Мар 2017, 13:37
от rabotnata pchela
Трябва да почнат да им плащат на здрави пациенти, а не като сега - болен, земи тоз бонус. :) тук поощряват нашето лошо състояние, за да могат лекарите да кярят пари.

Re: Да има ли бонуси за добрите лични лекари?

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2017, 08:33
от Pipilota
rabotnata pchela написа:Трябва да почнат да им плащат на здрави пациенти, а не като сега - болен, земи тоз бонус. :) тук поощряват нашето лошо състояние, за да могат лекарите да кярят пари.

Горе долу, а и аз се съмнявма, че лекарите в края на месеца си вписват, че всички сме минали, че да вземат някой лев.