Страница 1 от 1

Враца: Седмица на гората

МнениеПубликувано на: 30 Мар 2012, 15:04
от FramarLekari
Министър Найденов и министър Караджова ще открият „Седмицата на гората” в град Враца

На 2 април, понеделник, министърът на земеделието и храните д-р Мирослав Найденов и министърът на околната среда и водите Нона Караджова официално ще открият „Седмицата на гората” 2012 г. в град Враца. Откриването ще се проведе на площад „Христо Ботев” от 11:00 часа. Тази година събитието ще се проведе под мотото: „Гората за децата”.
Двамата министри ще открият, от 13:00 часа, природозащитния център „Горски дом” в Природен парк „Врачански Балкан”. Проектът за изграждане на многофункционален център за ключови консервационни дейности е финансиран с 500 000 лв. от Оперативна програма „Околна среда”.

Re: Враца: Седмица на гората

МнениеПубликувано на: 03 Сеп 2019, 10:20
от iriny
Не си пазим горите. Това е истината! Не стига, че позволяваме да ги изсичат безогледно, но и с тези летни пожари съвсем ги съсипахме!

Re: Враца: Седмица на гората

МнениеПубликувано на: 09 Сеп 2019, 17:08
от marchinko73
iriny написа:Не си пазим горите. Това е истината! Не стига, че позволяваме да ги изсичат безогледно, но и с тези летни пожари съвсем ги съсипахме!


Точно! Бих искал да зная обаче този Проект за изграждане на многофункционален център за ключови консервационни дейности, финансиран с 500 000 лв. по Оперативна програма „Околна среда”, дали включва и залесяване с цел възстановяване на горския фонд?