Страница 1 от 1

Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2019, 11:23
от iriny
Неслучайно задавам този въпрос, пък и форумът е подходящ... :wink:
Поводът е една реклама, която видях по телевизията. Доколкото си спомням беше някаква хранителна добавка. В началото ми се стори доста странно като идея да подариш за Коледа нещо такова... Направо си представих как подарявам на мъжа си Простамол или Виагра! :lol: После, като се позамислих, идеята ми се стори не чак толкова абсурдна... На вас как ви се струва?
Да речем, че ваш близък употребява или има нужда от определен медикамент, който се продава без рецепта в аптеката: витамини, имуностимуланти, антиоксиданти... нещо от сорта. Или пък апарат за измерване на кръвно налягане... Сигурно може да се сетите и за други неща... Бихте ли направили подарък за Коледа, закупен от аптеката? А вие как бихте реагирали, ако получите такъв?

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2019, 12:44
от petyo62
Като се замислиш, идеята не е лоша. Естествено зависи какво ще купиш като подарък. Простамол наистина не е най-удачния вариант! :lol: Но някои хубави скъпи витамини например защо не? Аз пък бих се зарадвал, ако получа за Коледа електронен апарат за кръвно. :wink:

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2019, 13:08
от lyuta_chushka95
Защо да не купя подарък за Коледа от аптека? Ако става въпрос за качествена медицинска козметика например, не бих рискувала да я купя от другаде. Но хапчета (хранителни добавки) определено не бих взела за подарък.

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 22 Ное 2019, 21:06
от marchinko73
Че кво му е лошото хубава жена да ти подари за Коледа Виагра примерно? Мисля, че ще си изкарате чудесно празника! :wink:

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2019, 18:00
от mimeto96
marchinko73 написа:Че кво му е лошото хубава жена да ти подари за Коледа Виагра примерно? Мисля, че ще си изкарате чудесно празника! :wink:


Пак пишеш простотии! Нямаш спиране! :lol: А според мен медицинската козметика е много хубав подарък. Аз бих се зарадвала и на някоя качествена електрическа четка за зъби например.

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 25 Ное 2019, 16:29
от Венета.Николаева
Да Разбира се.Аз съм дистрибутор на руска билкова козметика и като има продукт който ми хареса със радост го подарявам на близките си.

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 25 Ное 2019, 21:43
от Мики Маус
То вярно, че аптеките напоследък все повече заприличваха на супермаркети, но отговорът ми е - не. Според мен на Коледа пък и не само тогава трябва да се подаряват подаръци, които хем ще зарадват човека, на който ги подаряваш, хем ще му останат като хубав спомен. От козметика, хранителни добавки и четки за зъби не бих казал, че ще останат някакви спомени.

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 26 Ное 2019, 20:29
от Елена Стоянова
Да не става въпрос за рекламата на хранителна добавка Проензи Рапид? И на мен ми е много странна. Вярно, че не е евтина - струва над 30 лв. Обаче някак си не виждам как бих подарила такова нещо на когото и да е за Коледа. :grin:

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 27 Ное 2019, 12:19
от Цвети Цветкова
Не е лоша идея. Разбира се лекарства и хранителни добавки едва ли са най-подходящи за подарък, но пък има много други неща, които се продават в аптеките. Един хубав електронен апарат за кръвно наистина е подходящ подарък за възрастен човек... за бебета и малки деца също може да си харесаш нещо от там...

Re: Бихте ли купили подарък за Коледа от аптека?

МнениеПубликувано на: 29 Ное 2019, 20:49
от ganka67
Не зная...Самата идея ми изглежда странна, сигурно защото съм свикнала да купувам от аптеките предимно лекарства и не ги свързвам по никакъв начин с подарък.