Страница 1 от 1

Колко пари похарчихте за Черния петък? Какво си купихте?

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2019, 12:51
от lyuta_chushka95
Тази година черните петъци май бяха доста през ноември... Не се оплаквам, но честно казано похарчих малко повече, отколкото бях планирала. Просто нямаше как да устоя на офертите! :grin: Купих подаръци за близките за Коледа, едно страхотно яке и обувки за мен и няколко неща за дома... Горе-долу похарчих към 400 лева. Доволна съм от покупките. Ако пресметна нещата на нормалните им цени излиза, че съм спестила към 200 лева, което си е доста изгодно. Не мислите ли? А осигурих и подаръците за Коледа! Вие какво си купихте? Похвалете се... :wink:
Направи ми впечатление обаче, че не навсякъде промоциите са коректни. Например едни блутут колонки, които исках да взема за подарък от еМАГ с намалението струваха 37 лева, а ги открих същите в друг сайт пак за 37 лева, но без намаление, т. е. това им е нормалната цена. Еми, не си ги купих от еМАГ! Вие попадали ли сте на такива фалшиви „намаления”? Как действате в такъв случай?

Re: Колко пари похарчихте за Черния петък? Какво си купихте?

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2019, 14:24
от mimeto96
Ами не похарчих много... към 150 лв. Не ми харесаха офертите нещо. Купих си едни обувки и малко дрешки и това е... :sad:

Re: Колко пари похарчихте за Черния петък? Какво си купихте?

МнениеПубликувано на: 30 Ное 2019, 14:37
от Мики Маус
Похарчих 600 лева за материали за ремонт и се надявам, че това ще е крайната сума! :???: Мислех да си купувам нов телефон, но сметките се объркаха... :sad:

Re: Колко пари похарчихте за Черния петък? Какво си купихте?

МнениеПубликувано на: 01 Дек 2019, 10:48
от Лош Холестерол 007
Нищо не съм си купил. Оферти за намаления и то реални има целогодишно. А в България практиката е на черния петък да вдигнат цените със 100% и после да ги намалят с 50%! Всичко живо се юрва да пазарува, щото е черен петък, без да си прави сметката!

Re: Колко пари похарчихте за Черния петък? Какво си купихте?

МнениеПубликувано на: 02 Дек 2019, 13:11
от Елена Стоянова
Не съм похарчила повече от 200 лева. Купих предимно подаръци за Коледа. Мъжът ми искаше да вземем нов телевизор, но не му е точно сега времето... :smile: