Страница 1 от 1

Бюджет за коледни подаръци - колко смятате да похарчите тази година?

МнениеПубликувано на: 10 Дек 2019, 12:29
от lyuta_chushka95
Всяка година по коледните празници е някакъв финансов кошмар за мен. Никога не се вписвам в предвидения бюджет за подаръци. Все се оказва, че съм забравила нещо и обикалям магазините в последния момент. Как е при вас? Успявате ли да се вместите в предварително планираните разходи за подаръци?
Разбира се предвидената сума при всеки е различна... Много зависи от доходите и за колко човека трябва да се купуват подаръци. Аз предвидих 200 лева, но като гледам, едва ли ще се побера в тези граници. Вие колко предвидихте? Ще ви стигнат ли?
И още нещо, за което искам да се допитам: Какви подаръци са подходящи според вас за Коледа? Нещо практично, което ще се използва в ежедневието или нещо, което символизира празника и е по-скоро за настроение, украса и т.н.?

Re: Бюджет за коледни подаръци - колко смятате да похарчите тази година?

МнениеПубликувано на: 10 Дек 2019, 12:55
от Елена Стоянова
По празниците винаги е така... :smile: И аз ще купувам подаръци за доста хора, но бюджетът ми е малко ограничен. Дано да се справя в рамките на 200 - 250 лв. По отношение на подаръците според мен е хубаво да са в духа на Коледа и да носят настроение, но това не им пречи и да са практични. Май зависи от човека, на когото ще ги подаряваш.

Re: Бюджет за коледни подаръци - колко смятате да похарчите тази година?

МнениеПубликувано на: 10 Дек 2019, 13:22
от Лош Холестерол 007
Моят бюджет за тази Коледа е доста стеснен. Колата ме "сурвака" с един сериозен ремонт и не мога да отделя толкова, колкото първоначално смятах за подаръци... Но както се казва - сърце да е широко! Не е задължително подаръците да са скъпи, а да изразяват отношение. Тази Коледа ще наблегна на символиката и настроението. :wink:

Re: Бюджет за коледни подаръци - колко смятате да похарчите тази година?

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2019, 13:30
от Момчил Митев
Абсолютен кошмар е и при мен! :lol: Искам да купя подаръци за всички... да не пропусна никого (особено децата)... изчерпал съм се откъм идеи, а в съвсем скоро време ще е и откъм пари! :lol: Вече сериозно съм надвишил предвидения бюджет.

Re: Бюджет за коледни подаръци - колко смятате да похарчите тази година?

МнениеПубликувано на: 12 Дек 2019, 09:51
от ganka67
Накупих всякакви подаръци - и символични, и практични... Според човека. Дано да ги харесат! А бюджетът е надвишен значително. :grin: