Страница 1 от 1

Лайфстайл лечение - какво е това?

МнениеПубликувано на: 24 Яну 2020, 13:02
от Елена Стоянова
Знаете ли какво е лайфстайл лечение? Като прочетох това словосъчетание аз всъщност си представих нещо като например шопинг терапия или пътуване да екзотични дестинации, посещения на светски събития и т.н. Наблегнах на първата и съвсем малко на втората дума, опитвайки се да ги свържа някак двете... Всъщност се оказа, че по-важната е думата „лечение“.
Какво представлява накратко лайфстайл лечението? Това са малки крачки, които трябва да предприемем и то още в младежка възраст, за да поддържаме своето здраве. Става въпрос за подобряване качеството на живота, като изградим полезните и здравословни навици и се откажем от вредните.
Лайфстайл лечението включва много неща, но основните са движението и прекарването на повече време сред природата, здравословно хранене и приемането на достатъчно количество вода, контакти с хора, които харесвате и ви обогатяват интелектуално и емоционално, спокоен сън...
Може би някои от вас, дори без да знаят точно този нов термин, вече използват лайфстайл лечението? Споделете как стигнахте до тази идея и какво точно правите. Трудно ли ви беше да се откажете от вредните навици? Какво ви мотивира?

Re: Лайфстайл лечение - какво е това?

МнениеПубликувано на: 24 Яну 2020, 14:07
от mimeto96
Не знаех, че се използва този израз. И аз под лайфстайл разбирам съвсем друго. Но повечето от нещата, които споменаваш в темата се старая да ги спазвам. Мотивацията ми е, че искам да живея здравословно. :wink:

Re: Лайфстайл лечение - какво е това?

МнениеПубликувано на: 24 Яну 2020, 18:17
от Пламена И.
Това е някакъв нов модерен лаф. Не е ли същото като здравословен начин на живот? Много бих искала да го постигна 100 %, но в реалния живот нещата стоят по друг начин... Поне се старая, колкото мога.

Re: Лайфстайл лечение - какво е това?

МнениеПубликувано на: 25 Яну 2020, 20:10
от Паулу Коелюв
Аман от купешки лафове, значи! Лайфстайл лечение - много модерен начин да кажеш здравословен начин на живот. И кой, ако смея да попитам, живее така? Самият факт, че прекарвате толкова време пред компютрите -телефоните - таблетите противоречи на понятието "здравословен живот". Както е казал Паулу Коелю: "Не се напрягайте толкова... Всички ще умрем!" :lol:

Re: Лайфстайл лечение - какво е това?

МнениеПубликувано на: 26 Яну 2020, 11:30
от lyuta_chushka95
Без да се обиждате, ама ми се струва, че малко прекалявате. Темата е много модерна напоследък, обаче според мен взе да става досадна... Я се опитайте да живеете здравословно в София или в някой от големите градове... Ми то не може да се диша бе, хора!!! С противогази ли ще ходите да тичате?!

Re: Лайфстайл лечение - какво е това?

МнениеПубликувано на: 27 Яну 2020, 11:04
от marchinko73
Паулу Коелюв написа:Аман от купешки лафове, значи! Лайфстайл лечение - много модерен начин да кажеш здравословен начин на живот. И кой, ако смея да попитам, живее така? Самият факт, че прекарвате толкова време пред компютрите -телефоните - таблетите противоречи на понятието "здравословен живот". Както е казал Паулу Коелю: "Не се напрягайте толкова... Всички ще умрем!" :lol:


Начи, мен ме обвиняват, че пиша щуротии, а това сега какво е? "Лайфстайл лечение" - трънки! И не цитираш правилно Паулу Коелю. Казал е: Сички шъ умрем! :lol: