Страница 1 от 2

Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 11:23
от iriny
В навечерието на 14 февруари реших да пусна тук една анкетка... Да видим тази толкова оспорвана, но и много популярна дата (и в двата й варианта) как се приема от хората. Нека да проверим колко са романтиците, традиционалистите и непукистите. :wink: Интересно ми е също съотношението на жени – мъже, които ще се включат в анкетата... Провежда се сериозно статистическо проучване, моля, бъдете активни! :typing:
Коментарите не са задължителни, но са желателни. :smile:

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 11:30
от zlati1459
Ще празнувам и двете : имам супер гадже а и виното обичам ! :grin: :razz:

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 11:46
от Лош Холестерол 007
И двата празника, разбира се. Аз повече клоня към Трифон Зарезан, обаче жена ми няма да ме остави на мира, докато не си получи подаръка за Св. Валентин! :lol:

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 12:06
от rabotnata pchela
Не празнуваме нищо, изключително рядко си правим подаръци и те са по-скоро символични, не си устройваме вечери, не си купуваме торти във формата на сърца, подаръците ни са са малки и от сърце и не всяка година, по-скоро когато, ако някой го почувства. :)
Не сме много по отбелязването на празниците, да се ходи на вечери и всякакви подобни, та гласувах - ден като ден. :) По-скоро тази година ще празнуваме петъка! :lol:

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 12:24
от ganka67
След толкова години брак романтиката е малко на заден план, но пък не виждам защо да не съчетаем празника на виното с една романтична вечеря на свещи. Смятам да приготвя нещо специално, пък кой знае - мъжът ми може и да ме изненада приятно с някой подарък... :wink:

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 13:00
от Калин Сотиров
Със съпругата ми ще празнуваме Свети Валентин. Тази година може би за първи път в домашна обстановка, но това едва ли ще ни помрачи празника. Приготвил съм й страхотна изненада.

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 13:53
от lallali
Въпреки че вече сме заедно по-дълго от времето, в което не сме се познавали, житейската ни философията е такава, че просто не ни позволява да изпускаме дори един шанс да се зарадваме или да покажем любовта си. В този ред на мисли, и 14 февруари за нас е още един шанс да си припомним защо сме заедно, а именно защото се обичаме и ни е приятно един с друг. Тази година ще си подарим пътуване до любимо място :)

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 14:13
от lyuta_chushka95
Бяхме се подготвили да празнуваме Свети Валентин... мъжът ми е направил резервация в един много готин ресторант, но май ще се наложи да я откажем. Тръшна ме грипа... :sad: Дано утре да съм по-добре, че хич не е романтично да си с кашляща и подсмърчаща жена на официална вечеря.

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 14:45
от marchinko73
Това, че си нямам половинка за Св. Валентин не означава, че не мога да си взема литър! Също така не означава, че ще празнувам и Трифон Зарезан, макар че ми е далеч по-симпатичен... За мен си е ден като всички останали и както каза rabotnata pchela - готиното е, че е петък! :wink:

Re: Какво е за вас 14 февруари?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 14:48
от petyo62
Лош Холестерол 007 написа:И двата празника, разбира се. Аз повече клоня към Трифон Зарезан, обаче жена ми няма да ме остави на мира, докато не си получи подаръка за Св. Валентин! :lol:

Май повечето мъже сме тъй... :wink: