Страница 1 от 1

Турбо четка за прахосмукачка - имате ли впечатления?

МнениеПубликувано на: 04 Авг 2019, 20:55
от Theresa
Съпругът ми подари нова прахосмукачка, а тя върви с турбо четка. Въобще не ми направим впечатление какво точно има в края, докато не усетих осезаемата разлика в начина на работа. Много плътно прилепва към пода, а в края контейнерчето беше пълно с уникални боклуци и много косми. Това ми направи впечатление, че е по-различно от старата ми прахосмукачка - изобилието от косми.
Турбо четка едно и също ли е с вакуум четка? Трябва ли да купя и стандартна, а специалната турбо четка да използвам само в краен случай за под? Какво, ако повърхността е влажна, това проблем ли е?
Дами, на какво мнение сте?

Re: Турбо четка за прахосмукачка - имате ли впечатления?

МнениеПубликувано на: 05 Авг 2019, 09:09
от Ейми
Според мен не е универсална. Изненадвам се, че има само такава към прахосмукачката. Обикновено си вървят с универсална и другите допълнителни.
Иначе, ето инфо за четката:
Универсална турбочетка с ролков валяк, задвижван само от всмукателната сила. Предназначена е за почистване на меки повърхности. Въртенето на валяка, предизвиква вибрации върху почистваната повърхност и това допринася за по-дълокото обезпрашаване, изтупване и премахване на влакна и косми.

Re: Турбо четка за прахосмукачка - имате ли впечатления?

МнениеПубликувано на: 05 Авг 2019, 13:05
от Theresa
Което означава, че трябва да си купя нова универсална четка, а с тази да чистя само гладки повърхности.

Re: Турбо четка за прахосмукачка - имате ли впечатления?

МнениеПубликувано на: 09 Авг 2019, 11:45
от Пенчо Кубадинский
За вас метли няма ли? :+1: