Страница 1 от 1

Добър ли е Делимано блендер и чопър 2в1?

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2020, 17:16
от ganka67
Пазарувала съм някои неща от Делимано – предимно съдове за готвене и честно казано съм доволна. Техника до момента не съм вземала, но този блендер и чопър 2в1 често ми попада пред погледа от рекламите и съм решила да си го купя, още повече, че в момента е на промоция в Топ Шоп. Големият ми син преди време ми беше взел от Кауфланд един чопър, не помня на коя фирма беше, но първо не работеше както трябва – не кълцаше лука на кубчета, а го правеше на пюре, както и картофите... Второ – много бързо изгоря и го изхвърлихме. Вярно, че не беше „марков“ и съответно не много скъп, но и толкова работа ми вършеше... Така че преди да си поръчам този блендер и чопър от Делимано, бих искала първо да получа някакви отзиви за него.

Re: Добър ли е Делимано блендер и чопър 2в1?

МнениеПубликувано на: 11 Фев 2020, 18:26
от lyuta_chushka95
Хич и не си хаби парите! Делимано е същата стока като този чопър, който си изхвърлила. На рекламите е едно, но в действителност е нещо съвсем друго. Много ме е яд! Майка ми рева за този чопър сумати време. Купих й го, а тя ми вика: Ама то лука не става на резенчета, както го дават в рекламата! Да не е дефектен? Дефектен - трънки! Горе става на паста, а долу си стои ненарязан. Сега чопъра стои на рафта в кухнята като музеен експонат! Язък за парите!

Re: Добър ли е Делимано блендер и чопър 2в1?

МнениеПубликувано на: 12 Фев 2020, 14:13
от Момчил Митев
Абе, като за блендер не е лош. Даже е идеален за смутита. А в чопъра може да се разбива лед. :wink:

Re: Добър ли е Делимано блендер и чопър 2в1?

МнениеПубликувано на: 13 Фев 2020, 14:34
от ganka67
Благодаря за коментарите! Честно да ви кажа, леко се разколебах... Няма ли някой да каже една добра дума за този уред? :wink: