Страница 1 от 1

Мухлясал кашкавал в школа и забавачки в Сливен и Ямбол?

МнениеПубликувано на: 02 Ное 2018, 14:48
от IvanovA_Stef
Днес в Районна прокуратура Сливен са подадени сигнали за мухлясал кашкавал, доставян по програмата "Училищно мляко". Не са оповестили коя е фирмата, но като се сетя че и моето дете получава такива продукти в училище, ме хваща яд! Цялата тази програма се оказва една измишльотина, целяща някой да изкара едни добри пари на гърба на децата. Защо няма контрол върху продукцията?! Защо не се проучват и избират добри фирми, които предлагат качествена храна?! Къде са компетентните органи, които би следвало да следят за тези неща?!
Въобще, идеята децата да получават млечен продукт или закуска в училище се изроди. Виждала съм как изглеждат и дори аз не бих ги яла.
Много въпроси, а кой може да даде адекватни отговори?

Re: Мухлясал кашкавал в школа и забавачки в Сливен и Ямбол?

МнениеПубликувано на: 16 Ное 2018, 12:51
от _Лилия_
Аз съм се хванала за главата с качеството на храните, които им раздават в училище. Добре че не ги ядат. Толкова ли децата са ни маловажни, та им се пробутват боклуците?!
По тоя случай в Сливенско пак всичко покриха, никой не обели дума за наказани, спряно производство и тъй нататък. Както винаги.

Re: Мухлясал кашкавал в школа и забавачки в Сливен и Ямбол?

МнениеПубликувано на: 20 Ное 2018, 15:00
от sky_100
За този случай не съм разбрала, ама не веднъж и на моите се е случвало да им дадат нещо развалено. Казала съм да се мята директно в коша,не да се мъкне до вкъщи и да го изхвърля аз. Вече не се и опитват да ядат училищната храна, имам предвид тази пакетираната. То и аз не бих...