Страница 1 от 1

Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

МнениеПубликувано на: 28 Авг 2017, 21:57
от Maika_zaika
От няколко дни имаме проблем с иначе спокойната ни и добра дъщеря. Постоянно се държи ужасно, лигави се, отвратително поведение.Не можем да си я познаем. Как ли не говорихме с нея, докато днес не си призна, че се притеснява от друго дете, момче.
Излизат навън, а той се правел на луд, свалял си гащите, пърдял, показвал си чурката.
Нашето пате какво да направи, освен да се оплаче на госпожите, които /по нейните думи/ нищо не направили, освен да се посмеят и това било. Със съпруга ми ни увиснаха ченетата. Познаваме майката на момчето, не е много разумна, много го е разлигавила. На няколко пъти е споменавала, че "госпожите си измислят, а той се държи много прилично".
Какво да правим, на съпруга ми му идва да отиде и да отвърти главите и на госпожите и на детето, защото сега дъщеря ни плачи, че не е лошо дете. Шегувам се, но бива ли дете да си показва срамотиите пред куп други деца и госпожите да се смеят... :banghead:
Какво да направя??

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2017, 08:49
от Rali_hr
Интересно ми е що се влияе от другото дете, ако то целенасочено не показва нещата пред нея и не я дразни, тя гледа от страничното дете и ... не го схващам това. Защо при нея ще се прояви такова поведение, по-скоро на притеснение, на безпокойство, неразбиране, но да започне да се държи лошо, да се лигави, малко ми е странно.
Според мен е най-добре да се повдигне въпроса на родителска среща пред всички родители, за да няма ама аз не съм чул, не съм разбрал, говорите пред всички и това е, ако един почне и другите ще се включат и ще изкажат своето мнение, което на нормален човек няма да е положително за тая ситуация. Започва септември, скоро всички градини и училища имат родителски срещи, така че имай търпение и говори на срещата.

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2017, 09:57
от Локумът
Оплаквате се на детето, сядате един следобед по-рано в градината и правите снимки на проявленията на въпросното дете, като родителите твърдят, че се държи много възпитано. Не може да се развява голо, кви са тея глупости. на родителската среща повдигате въпроса, макар че според мен е най-добре още сега да говорите с учителите, не да се смеят, а да предприемат мерки, ако го мислят за забавно им предложете вие да се съблечете и да отидете при директорката да се позабавлявате зааедно.

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

МнениеПубликувано на: 29 Авг 2017, 11:49
от Mon_ton
Пак трябва да се говори с родителилте и с учитгелите, все се засичате, когато се прибирате, може да говорите заедно с тях да разкаже вашето дете какво прави другото, в един такъв разговор ще се включат и останалите деца и ще стане ясно какво се случва.

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2017, 10:18
от Malina
Говорете с директора, след като учителите смятат, че е много забавно. Никой не обича проблемите да достигат до шефа му,но след като самите учители не искат да вземат отношение и да отбележат, че детето се държи лошо, трябва да търсите друг начин да се справите с проблема. Директен разговор с директора ви трябва.

Re: Превъзбудено дете след детска градина - заради агресивно момче в групата

МнениеПубликувано на: 30 Авг 2017, 11:11
от rabotnata pchela
Тя простотията не ходи по гората. Докато това е забавно на учителките ви, не очаквайте те да ги научат на нещо стойностно вашите деца. Нямам против събличането до кръста, но показването на интимните части е вече прекалено. И аз ви препоръчвам да се обърнете към директора, след като не намирате съдействие от учителите на детето си.