Страница 1 от 1

Детето ми е като залепено за мен!

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019, 12:25
от Story_teller
Направо не знам как да се справя и как да подходя към детето :???: От известно време не иска да е с друг, освен мен. Даже до тоалетната не мога да отида на спокойствие. Все са едни обяснения, тръшкания от нейна страна. Знам че има възраст, в която са много прилепчиви, но не мога така да продължавам. Тя истерясва от рев, влачи се даже по пода. Аз пък трябва да отида на работа, закъснявам. Наистина е ужасно! Как бихте постъпили вие, на някой случвало ли се е?

Re: Детето ми е като залепено за мен!

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019, 12:55
от Lucy
Всичко е до темперамент. Някои се тръшкат повече, други - не.
Вероятно ще отмине от само себе си. Виждала съм подобни сцени, освен да пиете мента, глог, валериана, не виждам какво може да се направи, докато това отшуми.

Re: Детето ми е като залепено за мен!

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019, 12:59
от _Лилия_
До темперамент е, ама това не променя факта, че е много трудно! Казвам го от личен опит. Едното ми дете беше така. Направо нямах търпение да изляза, такива писъци и драми. Хем прекарваше доста време с баба си, не е като да не беше свикнало. Късаше ми сърцето. Само дето не се влачеше подире ми.
Продължава до към 3, даже 4-годишна възраст. Дано си от късметлийките, при които по-бързо да мине? На каква възраст е детето?

Re: Детето ми е като залепено за мен!

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019, 13:00
от Story_teller
На 2 г и половина е. Тя също редовно вижда баба си и дядо си, разбират се. Ама, види ли ме, или да знае че съм наоколо, става кошмарно просто. Не отразява никой, включително и баща си, де!

Re: Детето ми е като залепено за мен!

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019, 13:07
от maia the bee
Ще отмине и това. Ревала съм на излизане, не че се гордея от този факт. Децата могат да бъдат много сърцераздирателни!
В един момент ще можеш да й обясняваш повече и вече ще разбира нещата. Сега вероятно е повече афектирана, отколкото да иска да те слуша.
Преломният момент е като тръгнат на детска градина. Тогава вече си имат някакъв социален живот и е по-различно :cool:

Re: Детето ми е като залепено за мен!

МнениеПубликувано на: 11 Яну 2019, 13:10
от *Пролет*
Разбирам какво ти е, ама да те успокоя, че в един момент нещата ще се завъртят на 180 градуса и ти ще я търсиш, тя ще оф-ка от досада :lol: Хем се шегувам, хем - не. Има го този феномен.
Сега единственото, което можеш да направиш е да приемеш, че се случва доста често и да имаш търпение да отмине, без да полудееш :mrgreen: