Страница 1 от 1

Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 11:53
от Matilda
Надявах се да се разминем И с това превозно средство, но в градинката до нас всяко второ дете е с тротинетка и детето ми постоянно ги причаква и иска да кара. Чак ми става неудобно.
Аз лично харесвам тези, които са с две гуми отпред и една отзад, виждат ми се много стабилни. Тя доста добре кара такива, но като гледам в нета, са много скъпи :sad:
Бихте ли ми препоръчали хубава тротинетка, стабилна, на която дръжката да се регулира във височина, за да може да я ползва и като по-голяма, но и да не е много скъпа. Не ми се дават много пари за такова нещо, защото има колело.

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 12:29
от maia the bee
Видях че не искаш скъпа,но все пак си помисли. Знаеш приказката за това, че накрая евтиното излиза скъпо.

Ние също отначало бяхме взели една от 50 лв .от Джъмбо, ама се оказа такъв боклук! Първо че детето не искаше да я кара навън, а само на терасата. Освен това, ако е малко по-неравно, няма каране. И не на последно място - счупи се след месец каране.
После взехме по-скъпа, кара се при всякакви условия и расте с детето, много е лесна и стабилна. Проблемът е само в цената и това, че аксесоарите към нея също са много скъпи.

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 12:36
от Дони_ка
В Джъмбо алуминиевите са пълен и тотален боклук и не си струват.
Относно карането на велосипед и тротинетка - различно е като движение и забавление. Освен това не винаги е възможно да се ползва велосипед, а тротинетката е по-компактна и в този смисъл е плюс. :thumbup:

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 12:40
от Lady M
Ние купихме от тези с двете колелета отпред от Спортсдирект, бяха по 10-ина паунда, но за съжаление сега не я намирам. Има подобни в Продавалника, включително реплика на Микро, поразгледай, ако искаш. За мен предимството на 3-те колелета е наистина по-голяма стабилност, но за разлика от тези, при които двете колела са отзад, когато двете са отпред, детето не си удря крачето в някое задно колело. Иначе не знам до колко кг я търсите, питайте на място. И това е важно, ако искате да се ползва дълго.

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 12:53
от Karina_85
Наистина са по-стабилни тези с две колела отпред и едно отзад. Аз за това точно такава взех, но все скъпи ги гледах. Направило ми е впечатление, че дъщеря ми в парка е карала най-различни, но с тези се справя най-добре и на нея са й най-удобни тези модели.

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 12:57
от Влади
С три гуми според мен е скучно, но с две за дете на 4г. е рано. По-добре изчакайте, ако искаш, за да й вземеш направо с две гуми и то - големи, защото и не се запъват толкова в плочките, по-стабилни са за по-голямо дете, тийн даже. Не опират във всяко камъче.Худора са сгъваеми, с дръжка, като самата дръжка се вдига според височината на детето.

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 02 Апр 2019, 13:40
от Тита
Eдно детенце, което познавам, на 3 години, кара тротинетка с 2 гуми без никакви проблеми. Мисля, че триколките са за съвсем малки деца и се карат кратко време, защото доскучават.
Двуколесната тротинетка е идеална за детето да се научи да кара велосипед без помощни колелца и без да се налага търчане и подтичване, за да се научи.

Re: Помогнете в избора на тротинетка за дете на 4 години!

МнениеПубликувано на: 19 Апр 2019, 14:59
от Петя Георгиева
Моето кара тротинетка с три колела, по-стабилна е. За онези скутери с двете колела е твърде рано.