Страница 1 от 3

Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012, 14:00
от LaraCroft
Празниците идват и си отиват, а проблемът с това какво да облека остава... Няма жена, която да не е изпадала в такова състояние преди празник, събитие, а дори и в ежедневието си, да отвори гардероба и да си каже „ Нямам какво да облека”. Това се дължи на женската ненаситност, и в желанието да имаме това което не притежаваме, а когато го получим да мечтаем за друго. Всяка една самоуважаваща се жена, трябва да има изграден стил, който да изразява нейната идентичност и уникалност.

Мисля, че можем да си помогнем взаимно като споделим, кои дрехи, обувки и аксесоари, трябва да са неделима част от женския гардероб.
Колкото и клиширано да звучи всяка жена, трябва да има „Малката, черна рокля” по случай внезапно изкочил коктейл или събитие на което трябва да постигнем, ефекта - Уау. Класическият панталон с който можем да подчертаем стила и добрия си вкус, за бизнес среща или мероприятие, изискващо да изглеждаме по делово. Аксесоарите, трябва да подчертават нашата единтичност, но и същевременно да допълват облеклото ни. Обувките винаги са проблем, защото тяхната цел понякога е да ни направи по високи и да издължат силуета ни, но това не ги прави удобни за ежедневието ни. Трябва да са така подбрани, че да се връзват с тоалета ни, но и да ни накарат да стъпваме уверено. Не трябва да пренебрегваме поговорката, че „ По дрехите посрещат, а по акъла изпращат”.

Всяка самоуважаваща се жена, трябва да е целеустремена при избора си на дрехи и тяхното съчетаване. Ако се опитваме да допълваме гърдероба си и си поставим за цел да купуваме неща, които да се връзват до голяма степен с нещата, които имаме ще се улесним в комбинациите в по-късен етап. Безмислено е да се харчат пари за еднократни неща, които с времето ще забутаме и ще забравим, че изобщо някога сме ги имали. Модните тенденции постоянно ни депресират, че дрехите ни са остарели и са демоде, но това далеч не е така. Всичко е вапрос на гледна точка...просто трябва да дадем воля на въображението си и да позволим на вътрешното си „Аз” да бъдем себе си.

Ще се радвам, ако всички дами отделят малко време и споделят, кои са любимите им дрехи, обувки и аксесоари, които имат от доста време, и не биха се разделили с тях, понеже има поводи по които биха ги сложили отново, и отново...

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 06 Дек 2012, 14:42
от Stanislavcheto
Има ли смисъл жената да се тормози толкова много в избирането на празничния тоалет,след като,ако си облече мини рокля или поличка 9 от 10 мъже,няма да обърнат внимание на останалите аксесоари.Така,че мили момичета,не се тормозете от факта,че чантата ви не си отива с обувките,заради единият от останалите десет мъже,който със сигурност ще се окаже обратен........ :D

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 11 Дек 2012, 16:02
от pasta
Изобщо не се тормозя по този въпрос-нито съм фенка на чанти ,обучки и прочие.Научена съм да съм умерена и пестелива-не ми трябват излишни парцалки ;)

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2012, 03:16
от valiart
Това са пълни глупости! Колкото е женски, толкова е мъжки. А дали въобще е проблем?! Не мисля,че трябва да се отдава такова внимание. Щом имаш риза на гърба си и си здрав, всичко е Ок!:)

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 25 Дек 2012, 14:09
от boriskarlov
Най-хубавите жени са съблечените, в това няма спор, поне от мъжка гледна точка. :mrgreen:

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 02 Яну 2013, 11:16
от Cuddy
Хм, явно аз не съм типичната представителка на своя пол, щом знам от сума ти време преди събитието с какво ще съм облечена и какви ще са аксесоарите.

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2013, 10:05
от geriva
В моя гардероб винаги присъстват : черна рокля с леко деколте и дължина до средата на коляното+ черни обувки със среден ток или класически черни ботуши.
Суетна съм и обикновено се приготвям доста преди събитието, но често ми се случва да не се харесам в последния момент :( Тогава прибягвам до черната рокля, като прибавям аксесоар според сезона- цветно шалче около врата, елегантен колан , брошка или атрактивно колие.

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 27 Фев 2013, 23:02
от qna toneva
:P както всяка жена и аз си имам своите любими дрехи,обувки и аксесоари! спортно-елегантният стил най-много ми допада за ежедневието,а вечер високия ток и някоя забележима рокля....... :roll:

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2013, 11:04
от electra_edd
Много често ми се случва, нищо че гардеробът ми вече е препълнен. Но все нещо липсва. Или пък няма да имам подходящите обувки :)

Re: Оооо, няма какво да облека...вечният женски проблем?

МнениеПубликувано на: 28 Фев 2013, 22:19
от winterrose
Така е. Имам толкова неща, за някои от които даже съм забравила, че съществуват, но любимата ми фраза в определени ситуации е: няма какво да облека :D