Страница 1 от 3

Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2016, 17:19
от Malina
С моят мъж усещам, че изпадаме в някаква дупка. Не искам да ми обяснявате, че трябва да направя нещо, че не трябва да ходя с анцуг и разрошена коса, че трябва да си сложа силикон, подобрения и такива неща. Не това е нещото, което търся като съвет, сигурна съм, че не всичко във връзката се върти около това, да бъдем секси. Интересува ме практически как се грижите за любовта си, какво правите, освен да изглеждате добре, мили жестове, нещо, което е впечатлило вас или половинката ви? :?:
Надявам се на добри идеи, които наистина биха помогнали на една хубава връзка да събуди отново пламъка. :heartbeating:

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2016, 18:24
от PasDeDeux
Моят мъж винаги ме е обвинявал, че не му се обаждам, не му пиша бележки /голям романтик излезе, какво да го правя :razz: / и сега съм си взела поука и всяка сутрин по вайбъра му пращам поздравчета за добро утро и закачки. Какво да ти кажа, грейна човека! Значи и това е нужно! Мислех го за лиготии, но и на мен почна да ми става приятно :oops: .

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 10:04
от lini_leni
Ние с моя приятел не обичаме еднообразието и все си намираме причина да тръгнем нанякъде. Събота и неделя запрашим нанякъде, ходим на кино или театър, защото не сме много по заведенията. И така се чувстваме добре и ни е приятно. Други двойки като наши познати щуреят по дискотеките един - два пъти в месеца. Кой каквото му харесва. :smile: Разнообразието си е голяма работа :wink: .

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 11:18
от Pipilota
Вкусни вечери, романтични екскуризии, забавления, приятни занимания, мъжете се разтапят,когато децата им им кажат нещо мило така че може да използваш и малката. :)
Сега идва Коледа, можеш да му подариш нещо, което знаеш, че със сигурност ще му хареса, моят мъж е луд фен рибар, организирала съм му едно приятно занимание напролет с неговата дружинка, за което той даже не знае. :) Сега ще получи изненада нещо като пропуск за събитието и със сигурност ще с езарадва много! Така че всичко,което знаеш, че му е страст, можеш да го използваш.

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 11:51
от Ваня Стойчева
След толкова години зад гърба си се научих, че не трябва да остава нищо недоизказано, ако искаш семейството ти да е щастливо. Не трябва да има тайни и подобни неща, всичко трябва да се казва в прав текст, без да го отлагате за утре. Това ще ви помогне да не събирате лоши чувства един към друг, които в един момент просто експлодират.
Макар и да е трудно и да не ти се вижда като романтичен начин да поддържаш любовта, това в дългосрочен план ще тидонесе само плюсове. Когато не си лягаш скарана с половинката, прощаваш, всичко се забравя. Мъжете също съм забелязала, че обичат да закрилят жена си и да й бъдат от полза, така че се глези и го оставяй да ти помага и той също да се чувства полезен. Не забравяй всеки ден по сто пъти на ден да целуваш мъжа си и да му казваш, че го обичаш, но го казвай убедително, дори и да ти идва да го убиеш в момента. :grin:
А за подаръците и подобни неща, винаги можеш да измислиш нещо приятно, всеки мъж би се зарадвал на романтичен уикенд, в който ще сте само двамата.

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 14:03
от Lili_pili
За всяко нещо си трябват пари, не можеш да осигуряваш и уреждаш неща без пари, няма какво да се лъжем. На романтичен уикенд с 20 лева не се ходи, затовам ного хора могат да си търсят варианти вкъщи да синаправят хубавото пък и с малко дете.. какво още повечеможе да се иска..

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 15:09
от Локумът
Секс бе момичета, секс, с тва се съхранява връзка, не с целувки като втори братовчеди. :mrgreen:

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 15:42
от qwerryyy
Локумът написа:Секс бе момичета, секс, с тва се съхранява връзка, не с целувки като втори братовчеди. :mrgreen:

казано накратко, това си е най-важното и според мен. Май жените забравят за секса, когато станат майки..

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 15:46
от MGB
Ваня Стойчева написа:След толкова години зад гърба си се научих, че не трябва да остава нищо недоизказано, ако искаш семейството ти да е щастливо. Не трябва да има тайни и подобни неща, всичко трябва да се казва в прав текст, без да го отлагате за утре. Това ще ви помогне да не събирате лоши чувства един към друг, които в един момент просто експлодират.
Макар и да е трудно и да не ти се вижда като романтичен начин да поддържаш любовта, това в дългосрочен план ще тидонесе само плюсове.


:goodpost: С две ръце съм за това. Бих добавила и това, че е най-добре всеки да си казва какво не му харесва, но не със заядлив и сърдит тон, а просто да се обсъждат. Постигне ли се това, няма какво да разруши връзката.

Re: Как храните и съхранявате връзката си?

МнениеПубликувано на: 09 Дек 2016, 16:32
от kalinka-kuku
Искреността наистина върши работа, но когато си трябва нещо интимно и романтично, то не се търси разговор и нещо подобно. Всеки ще има нужда и от малко побутване и малко случки. Вярно, че това е много, многоо важно да си искрен, за да остарееш с някой, но си трябва и тръпка.