Страница 1 от 1

Не съм съгласна приятелят ми да си пише с кифли във Фейсбук!

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2019, 12:23
от lyuta_chushka95
Имам проблем. С приятеля ми постоянно се караме, понеже аз не съм съгласна да си пише и да харесва постовете на разни кифли във фейсбук, които (поне той така твърди) не познава. За мен това си е чист флирт и честно казано ревнувам. Той ми излиза с аргумента, че така се разтоварвал и видите ли – това не било сериозно! Сериозно е и още как! Профилът му във Фейсбук не е нито фалшив, нито анонимен. Като толкова много иска да комуникира, да си говори с мен или с приятелите ни!
Наскоро ми попадна една статия, в която подобни неща се обясняват с термини като „микроизневяра“, „орбита“ или „ситуация“. Макро или микроизневяра, все тая! Фактът си е факт!
Според вас това вид изневяра ли е? Не искам да ограничавам личното му пространство, но аз самата не се чувствам добре. Какво бихте ме посъветвали? Как да постъпя в случая?

Re: Не съм съгласна приятелят ми да си пише с кифли във Фейсбук!

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2019, 12:30
от Мики Маус
Ами предполагам, че никак не е приятно. Какво значи "микроизневяра"? Или я има, или я няма. И аз бих се издразнил, ако приятелката ми постоянно си пише с "непознати" във Фейсбук. Поговорете си сериозно, обясни му спокойно как се чувстваш и му кажи да престане. И без такива "орбити" и "ситуации"! Да не обърка ситуацията с боя! :lol:

Re: Не съм съгласна приятелят ми да си пише с кифли във Фейсбук!

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2019, 15:18
от Viktoriya11
Вие как се запознахте с него, ако е във Фейсбук, няма да коментирам :)

Re: Не съм съгласна приятелят ми да си пише с кифли във Фейсбук!

МнениеПубликувано на: 27 Авг 2019, 15:33
от lyuta_chushka95
Viktoriya11 написа:Вие как се запознахте с него, ако е във Фейсбук, няма да коментирам :)


Не сме се запознали във Фейсбук, но явно точно такъв тип комуникация му липсва. Знам ли...