Страница 6 от 6

Re: Възможно ли е да се направи хляб изцяло от лимец и как е на вкус?

МнениеПубликувано на: 18 Мар 2019, 16:02
от Stefany_Nik
Възможно е и съм правила. Нищо много различно няма.

Re: Възможно ли е да се направи хляб изцяло от лимец и как е на вкус?

МнениеПубликувано на: 11 Юли 2019, 09:12
от Мари_я
Правила съм, от лимецово брашно. Не е много различен от обикновения хляб, като консистенция. То все пак си е вид пшеница, не е като царевицата или ръжта, да става като подметка хляба.

Re: Възможно ли е да се направи хляб изцяло от лимец и как е на вкус?

МнениеПубликувано на: 19 Юли 2019, 09:28
от Светлето
На мен пък ми е много вкусен и често правя. Но аз по принцип не харесвам пухкавия, бял хляб.