Страница 2 от 2

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 26 Май 2015, 11:01
от red_eyes
Аз нищо нередно не виждам в консервите с риба тон, освен слънчогледовото олио, предпочитам да взимам консерви, в които рибата е в собствен сос :idea:

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 26 Май 2015, 11:03
от Monika_Spasova
red_eyes написа:Аз нищо нередно не виждам в консервите с риба тон, освен слънчогледовото олио, предпочитам да взимам консерви, в които рибата е в собствен сос :idea:

и аз винаги такава вземам и задължително гледам да е на филета ;)

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 27 Май 2015, 15:21
от Jully
Риба тон само и единствено консервирана, иначе нем ога да си я позволя.

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2015, 14:21
от rabotnata pchela
Аз май я слагам само в салати, много рядко я правя с нещо друго. :roll:
Главно на салата с краставици, домати, кашкавал, царевица и тон

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 26 Юни 2015, 15:14
от Monika_Spasova
Вчера бях объркала консервите и си взех от тези ситните парченца не знам как се казват, метнах ги през един цедак, за да им изкарам олиото :mrgreen:
След това смесих със сварен боб и червена чушка, пасирах всичко и сложих 2 лъжици майонеза, стана невероятно вкусен пастет :)

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 12 Юни 2017, 15:08
от Mon_ton
Опитвала съм я само на консерва, рибата тон е много скъпа и не мога да си позволя да я опитам под формата на филе или приготвена по друг начин, освен в евтините вариации в кутийките и то възможно най-малката разфасофка.

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2018, 12:07
от Кети cat
Много я обичам в салата с нахут и лимон, ммм!

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 23 Ное 2018, 16:40
от ivan.stoqnov
И у нас това е предпочитаната консервирана храна, риба тон на филенца ммммммммммм. Ядем я на салата или директно от консервата, според случая и глада.

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 03 Дек 2018, 12:04
от Dalia
Това е единствената риба, която ядат моите мъже. Чиста без кожа, костици и разни други неща. Купува им само от филетата, че на тази на парченцата се мръщят. Иначе сега като си представя, че скоро е Никулден и хората ще си напълнят шаранче и ще си го хапнат с винце... :sad: А у нас пак ще се ядат пържоли с гъби :roll: Не че не са вкусни, просто поне за празника ама не... Кости имало, кожата била твърда, мазно било... Пууу... И само ручкат из тез чинии :roll: И тъй за адета отваряме 1 консерва риба Тон, да сме и ние като хората :grin:

Re: Риба тон – под каква форма и как я обичате най-много?

МнениеПубликувано на: 08 Дек 2018, 21:26
от Viktor.Ivanov
Търся филе от риба тон, къде мога да намеря?