Страница 1 от 1

Информация и пътувания

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2018, 14:10
от sad
Слушам си днес новините и националната агенция за бла-бла-бла съобщават, че има 3% ръст на пътуванията за последния месец.
И защото българинът много пътува предлагам да споделим опит и планове за пътуване. Да се подготвяме заедно за път (какво и как можем да вземем в самолета, с децата , кучето и мъжа) и къде ще ходим.

Re: Информация и пътувания

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2018, 14:16
от vanessa_
Много хитро, наистина! Нямам опит с пътуването със самолети, но би ми било полезно как се пътува с деца и кое е важното винаги да имаме в себе си!

Re: Информация и пътувания

МнениеПубликувано на: 28 Мар 2018, 16:23
от Stark
Ще ни бъде ползено, точно ми предстои първото ми пътуване със самолет, а не знам нищо за багажа. Ще бъда само с ръчен, как определяте килограмите, които е? :roll:

Re: Информация и пътувания

МнениеПубликувано на: 02 Юни 2018, 21:46
от p.petrov
Ние миналата година бяхме на хотел в Приморско и всичко беше много хубаво.. Отидохме за 4 нощувки в хотел престиж сити 2 , намерихме офертата от тук https://hoteli-primorsko.pochivka.bg/ офертата не беше за изпускане ,събрахме се и решихме, че трябва да си направим едно незабравимо приключение.. Взехме си нужните неща за плаж и като цяло нямахме много багаж, мисля че това също се отрази на изживяването там :grin: :grin: :grin: Това лято мислим да повторим пак там :)